207. Talvinen maisema keväällä

Tampereen miittibägissä oli aika reippaasti Lumenen tämän kevään uutuuskosmetiikkaa. Tälläinen meikkiharakka oli suhteellisen innoissani ja odottelin kovasti päivää milloin pääsen leikkimään erityisesti tällä sinisellä paletilla. Mitään moista kun ei aiemmin mulla ole ollut. Tai no, 13-vuotiaana taisin hankkia IsaDoran kahden vaaleansinisen luomivärikaksikon, jota taisin kyllä sitten käyttää enemmän monisteiden värittelyyn kuin luomille.


Kaikki Blueberry Long-Wear Eyeshadow 3 Winter View/Talvinen maisema -paletin sävyt messiin ja kunnon sininen smokey eye. Aloitin kaikista tummimmalla sävyllä levittäen sen koko luomelle. Sitten kaikista vaaleinta kulmaluulle ja silmän sisänurkkaan (tämä taitaa alkaa olla aika vakiosetti vaaleiden sävyjen kanssa). Häivytin noiden kahden kontrastia helmiäisellä sinisellä ja puolimatan sinisen laitoin iiriksen kohdalle luomelle. Vielä skarppi musta rajaus yläluomelle ja nudea sisärajausta.


Kun swatchasin näitä heti saatuani, todella nopeasti ja pienet pisteet vain, niin olin ehkä aluksi hieman pettynyt. Jotenkin nuo eivät tuntuneet niin kovin pigmenttisiltä, mutta luomilla juttu olikin sitten aika eri. Etenkin tuo tummansininen mattasävy on jopa aika loistava! 


Toisena uutena tuotteena tässä oli testissä Lumenen Blueberry Intense Liner Waterproof -rajausväri. Näitä tuli miittibägissä kaksi, hileinen musta ja tavallinen syvä musta. Tässä meikissä jälkimmäistä.

Kaikissa näissä Lumenen uutuuspaleteissa on yksi matta, kaksi semimattaa ja yksi helmiäinen sävy. Hyvä kombo sanoisin, täysin helmiäinen paletti olisi ollut itselle aikamoinen harppaus pois mukavuusalueelta.


Tässä kyllä näkee miten intensiivinen tuo tummin sävy on. Jäätävä! (Swatch-kuvissa primeriä käytetty viivojen alaosaan, yläosa paljaalle iholle)
Liner on muuten sitten todellakin vedenkestävä. Pyyhin helposti kämmeneltä kookosöljyllä luomivärin, mutta rajausta sai sitten kyllä hinkata hetken.

Facebookin puolelle laitan vielä nopean kuvan, miten tästä sain aikaan nopeastikin hyvän arkimeikin. Käykääs tsekkaan! Ja vappua!

Lumenen tuotteet saatu blogia varten testattaviksi.

Kommentit

 1. Tosi kaunis meikki! Sain Tampereelta saman paletin, yksi testaus takana ja hyvältä vaikuttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan kyllä yllättävän hyvältä jopa!
   Ja kiitos (:

   Poista
 2. Upea meikki! Toi matta tummansininen näyttää kyllä aikasmoisen hyvältä, nyt melkein tekis mieli toi paletti hommata pelkästään sen takia. o.O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo tummansininen on kyllä tän paletin aatelia. Ihan huikea. Ja ilman primeriakin huikean pigmenttinen eikä mitenkään mureneva kuitenkaan.

   Poista
 3. Upea, sininen, mutta silti sopivasti hempeä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Sininen on sinänsä mulle vähän pelottava väri, kun sain siitä varmaan aikamoisen yliannostuksen ala-asteiässä. Lempiväri kun oli, niin pitihän saada sit huone lähes lattiasta kattoon huonekaluja myöten sinisenä.. : D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow