210. Maybellinen The Colossal Go Extreme! Volum' -ripsiväri

Mukavaa päästä pitkästä aikaa testaamaan jotain oikeasti uutta. Tätä Maybellinen uutuusmaskaraa on alkanut nyt näkyä marketeissa, joten hyvä sauma tehdä siitä itsekin arviota. 
The Colossal Go Extreme! Volum' lupaa maan ja taivaan tuuheuden osalta niin vahojen, sakeuttajien ja pehmittäjien avulla. Juju tässä on maskarasauvan muodossa: sen pitäisi jättää harjaosaan enemmän värimassaa verrattuna tavallisen muotoiseen.


Tämän kanssa etenkin tuli nyt opittua, ettei aina kannata sokeasti luottaa ensivaikutelmiin. Tämä on ehdottomasti niitä ripsareita, jotka paranevat ajan myötä. Ensimmäisen testauskerran sain kuvattua jo muutamisen viikkoa sitten, mutta jotenkin niin ankea kuva jäi tuosta. Onneksi palasin vielä tämän pariin ja kuvatkin tuli otettua uudellleen. Ero on aika huomattava vasta-avatun paketin ja parin viikon käytön jälkeen.


Tuo värimassan siirtäminen harjasosaan on kyllä ihan allekirjoitettava juttu. Yleensä tuossa sauvaosassa on väriä riippuen vähän ripsiväristä, mutta Go Extremessä oikeastaan kaikki värimassa on nimenomaan harjaksissa.
Harjat ovat tavallista kuituharjasta, pidän enemmän itse muovisista. Ne tuntuvat erottelevan paremmin. Itse harja on aika isokokoinen, mutta niin taitaa olla muissakin The Colossal -sarjan ripsareissa. Nyt pidemmän aikaa olen käyttänyt vähän sirompia harjoja, joten vähän kömpelö olin tämän kanssa työskennellessä. Verrattuna muuten muihin The Colossal -ripsareihin , huomasin ettei tässä ole ollenkaan mitään tuoksua (tämä ihan siis perustuu kokemukseeni kaupan testereitä tutkiessa). Jes!


Koska ensireaktioni tähän oli suhteellisen negatiivinen, päätin onneksi antaa tälle vielä toisen tilaisuuden. Onneksi, koska näistäkin näkee, että ero on samaa luokkaa kuin päivällä ja yöllä.
Vasemmalla molempien testauskertojen silmämeikki ilman ripsiväriä ja oikealla molemmat meikit yhdellä kerroksella Maybellinen Go Extremeä. Mikä pettymys tämä oli ensimmäisellä kerralla. Massa tuntui vetiseltä, sotkevalta ja klimppaavalta. Ei aivan sitä, mitä odotin.
Mutta sitten parin viikon käytön jälkeen, ero on mitä huomattavin! Ehkä tekniikkani tämän kanssa parantui: aluksi kevyt sipaisu väriä ripsiin ja sitten siksakkia tyvestä ylös.


Kahdella kerroksella saa aikaan jo hyvinkin tuuheaa lopputulosta. Vasemmalla ensimmäisen testauskerran jäljet ja oikealla uudemmat. Jos sillä ensimmäisellä kerroksella saa hyvin eroteltua ripset, niin toinen kerros on tämän kanssa huomattavasti helpompi.
Tätä kehuisin kyllä erityisesti siitä, miten vähän se loppujen lopuksi klimppasi ripsiä yhteen. Se on yleensä ollut itsellä ongelmana tuuheuttavissa ripsareissa, että lopputuloksena onkin sitten vaan kolme ripsikasaa.
Ison harjan kanssa työskennellessä saa kyllä olla varovainen, ettei vahingossa lähde taiteilemaan värimassaa myös luomilleen.

Sävy tässä on hyvä, rikas musta. Tämä on kyllä useasti päätynyt maskaravalinnakseni etenkin niinä päivinä kun lookki on vaatinut erityisen tummaa ripseä ja nimenomaan sitä tuuheutta. Noin yleisesti täytyy myöntää, että hintaluokassaan (noin 15€) todella varteenotettava vaihtoehto. Vielä kun tästä tulisi silikoniharjaksinen versio!

Tuote saatu blogin kautta testattavaksi.

In English
Maybelline recently launched a new mascara here in Finland: The Colossal Go Extreme! Volum'. With this one I really learned not to always trust the bad first impressions. As you can see from the pictures in the collage to the left, this one was quite a dissapointment on the first try. But as I used this for a week or so, the formula became much more workable and easier to apply on lashes. 
Haven't really used this large mascara wands for a while so I did actually end up with quite a mess on the lids. But all in all this is a quite ok product for its value. For a subtle look you'll do fine with one coat and still get really full on dark and thick lashes. With two coats it doesn't clumb the lashes together as bad as I had thought, and still gives a more dramatic look.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow