219. Pari tilattua käsirasvaa

Edellinen käsirasvani, Korresin hieman pettymyksen aiheuttanut, loppui jo maaliskuussa ja huhtikuuhun asti oltiin pärjätty ainoastaan Badger Balmin Cuticle Carella ja arganöljyllä. Onneksi satuin tarkistamaan Hyvinvoinnin tavaratalon outlet-puolta ja löysin älyttömän edullisesti kaksi rasvaa.


Dr. Hauschkan käsivoide metallisessa tuubissa lähti noin 6€:lla ja Marilou Bion ravitseva käsirasva naurettavalla 3€:lla. Näillä on ihan hyvä lähteä etsimään sitä HG-paikan ansaitsevaa käsirasvaa!


Dr. Haushckan käsivoide on jo ainesosaluettelon perusteella suhteellisen jytykkää tavaraa. Kasviöljyjä, tulilatvaa ja rohtosalkoruusua sisältävä voide lupaa imeytyä nopeasti ja pehmittää karheimmatkin käpälät. 
Voide on paksuhkoa, kellertävää ja tuoksuu yrttiselle. Alkutuoksussa aistin hyvin hentona sitrunaa, mutta aika nopeasti se vaihtuu perus-dr.hauschkamaiseksi. En tiedä onko merkin ominaistuoksu niin kovin omaa nenää miellyttävä. Mutta todella nopeasti tämä imeytyy ja kosteuttaa reilusti. Kädet eivät jää tahmeaksi, vaan kosteutetun pehmeiksi. 
Tuoksu tässä on kyllä sen verran pettymys, sillä vaikka se onkin suhteellisen neutraali ja yrttinen, tuoksu jää leijailemaan joksikin aikaa käsille. Eipä siinä, vaikkei tämä nyt ihan HG-luokitusta saa, päätyi tämä käsilaukkurasvakseni ja on pelastanut karheat ja kuivuneet kädet reissun päällä jo monesti. Ah, miksen ole aiemmin tajunnut kantaa mukana voidepurkkia!


Marilou Bion ravitsevan käsivoiteen vaikutus luottaa vahvasti sheavoihin, aloeveraan, vehnäproteiiniin ja jojobaöljyyn. Lupaa myös nopeaa imeytymistä ilman rasvaista jälkituntua.
Voide on paljon paksumpaa kuin Dr. Haushckan versio, mutta levittäessä notkistuu. Jo pienikin määrä riittää pitkälle ja jättää kädet tosiaankin rasvattoman tuntuisiksi.
Tuoksu on rakastatettava. Kukkainen ja sitruksinen, mutta ei ollenkaan voimakas. Voi, pidän tästä ihan mielettömästi! Mutta onko tämäkään sitten ihan täysin se mitä etsin, tuskimpa. Mutta ainakin kädet ovat saaneet kosteutuksensa tästä päivittäin ja vähän useamminkin.

Näiden jälkeen varmaan sitten taas etsimään uusia tai palaan takaisin tähän mennessä parhaimmaksi osoittautuneeksi Erioilin miedosti hajustettuun käsivoiteeseen. Vai sattuisiko teillä olemaan vinkkiä seuraavaksi?

In English
Found these two hand creams at a ridiculously low price from a Finnish online shop. I've been searching for a truly HG hand cream for awhile with quite poor luck. These two have been pretty good, especially the Marilou Bio one which truly has potential to be my favorite hand cream. But I have to say the search continues...

Kommentit

 1. Eucerinen käsirasva on tosi hyvä, mieskin tykkää. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo, täytyy päästä tutkimaan putelia!

   Poista
 2. Mä tykkään tosta Hauschkasta! Ootko Laveran Basis Sensitive-käsivoidetta kokeillut? Se on kans hyvä. Ei-ekoja en ala ees ehdottelemaan kun et kuitenkaan lämpene :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meeh, miksen mä oikein lämmennyt sille? Ja tunnet mut jo liian hyvin : D
   Laveran BS:t on kyl siis periaatteessa hyviä, mutta se tuoksu on jotenkin tympäännyttävä. Mutta täytynee vissiin testata näiden loputtua!

   Poista
 3. Mulla on käytössä Biothermin käsirasva kuiville käsille ja kynsille/kynsinauhoille, ja se on testaamistani paras! Kannan sitä aina laukussa mukana:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm Biothermi voisi kyllä kiinnostaa! Sulla on ainakin aina ihanan huolitellut kynsinauhat, niin vissiin hyvinkin toimivaa tavaraa : D Tuossa kyllä saattaa hinta taasen tulla vähän esteeksi.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow