225. Lumene Blueberry Vedenkestävä Nestemäinen rajausväri

Tampereen miittibägin antimia riittää näköjään vieläkin esiteltäväksi! Onneksi sieltä tosiaan löytyi tämä Lumenen uutuusrajausväri, edellisen e.l.f.:n loputtua en ole saanut aikaiseksi hankittua korvaavaa. Itse tykkään rajausväreissä käyttää niin tussia kuin dipattavaa sivellintyyppistä ratkaisua, mutta suosikkini on tälläiset dipattavat värit, joiden aplikaattoriosa on joustavan taipuisa ja silikoninen (vaiko muovinen? Anyway, ei kuitenkaan sivellin!). 


(Pakko tehdä tämä meikki piakkoin uusiksi..!)
Lumenen uusi Blueberry Intense Liner Waterproof on todellakin hyvin pigmenttinen tapaus, jolla saa erittäin skarppia jälkeä. Yleensä rajausvärien kanssa päädyn kissarajauksiin, paksuutta ja hännän muotoa sekä paikkaa vaihdellen. Tällä kertaa tämän testaamiseen päädyin hyvin perusrajoihin, oli muuten vähän taidot ruosteessa!


Ohuen pensseliosan kanssa työskenteleminen on helppoa ja väriä levittyy juurikin sopivasti. Kissarajauksen hännän olisi helposti saanut skarpimmaksi. Lopputulos on hyvin musta ja nimenomaan intsensiivinen. Sanoisin myös, että tämä on aika kaukana mattamustasta, enemmänkin wet look -tyyppinen myös kuivuttuaan. Kuivumisen kanssa en mitään erityisiä ongelmia huomannut, joidenkin rajausvärien kanssa viiva on jäänyt niin märäksi, että väriä on levinnyt luomille. Eipä samaa ongelmaa tämän kanssa.


Vielä nopea hankaustesti: märimmät osiot kovan hankauksen jäljeltä lähtevät kyllä liikkeelle, mutta täysin kuivat kohdat pysyivät paikoillaan. Tavallisella meikipuhdistusaineella en saanut tätä luomilta kokonaan pois, mutta öljyn ja vedenkestävänmeikinpoistoaineella suhteellisen nopeasti kylläkin.
Kuvan piirtojäljestä huomaa, että tämä tarvitsee hieman kerrostusta. Väri saattaa levittyä hieman epätasaisesti, jos oikein paksua viivaa piirtää.

Näitä Intense Liner Waterprooffeja näkee nyt oikein hyvin kaupoissa ja vielä kovasti kiinnostaisi saada se oliivinvihreä kokoelmiini. Näytti olevan Sokoksella nyt tarjouksessa n. 12€.

In English
Once again with the treasure's of the Tampere meetup's goodiebag: testing out the new Lumene's Blueberry Intense Liner Waterproof -liquid eyeliner in a deep and rich black. I usually prefer these kinds of applicators over the marker-type and brush ones. The applicator is nicely flexible and does give you quite sharp and also thicker line. Though if applied too thick the pigment doesn't always go on too evenly and requieres a bit of layering. The quick smudge test show's that the wetter lines tend to smudge off more easily but the fully dried parts do stay on very well. A regular eyemakeupremover didn't really do the job with this one, so I recommend using oil or a special makeupremover to completely and more easily get this off your lids. All in all, I'd definitely buy this again and probably will get the khaki coloured one quite soon!

Kommentit

 1. Eilen juuri kirosin, että taas on lineri lopussa ja pohdin mitä kokeilisin seuraavaksi. Teen melkein joka meikkiin kissarajaukset, melko paksutkin toisinaan, niin aika usein saa olla hankkimassa uutta. :D eikä mitään luottotuotetta ole vielä löytynyt..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä ihan varteenotettava vaihtoehto! Etenkin jos tuon tyyppisestä aplikaattorista tykkää (: Tätä ja e.l.f.iä ennen taisi olla käytössä joku Wet n' Wildin halpis, joka sekin toki asiansa ajoi. Geelirajauksissa IsaDoran versio on muuten kanssa ollut hyvä!

   Poista
 2. Mä olen aivan rakastunut näihin!! :D♥ En ole ikinä onnistunut tekemään millään linerilla niin siistejä rajauksia kuin tällä, ja kaiken lisäksi, rajaukset pysyvät paikallaan ihan mielettömän hyvin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihan loistava kuulla! (: Tolla on kyllä todella helppo piirtää tarkkaakin viivaa. Ja onneksi on tarpeeksi tehokkaat putsarit, joilla tän saa pois silmistä : D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow