227. iHerb-tärpit III Kosmetiikka

Kivoimpia juttuja ostostella iHerbiltä on ehdottomasti kosmetiikka! Niin paljon kaikkea, mitä Suomessa ei ole saatavilla ja huikeasti valinnanvaraa. Omiksi suosikeiksi merkkeinä on tähän mennessä valikoitunut: Physician's Formula, e.l.f. ja Everyday Minerals.


Sierra Beesin huulirasvoja jossain ihmekätköissä löytyy enemmänkin, sillä näitä on tullut tilattua Freebies-puolelta muutamakin. Tuo granaattiomenainen versio on ihan älyttömän hyvä ja näistä on oikeasti tullut suosikkihuulirasvojani. Täysihinta näillä on alle dollarin, mutta taitaa vielä olla iHerbillä Trial-osastolla $0.50.


E.l.f.:n tuotteita on tullut hankittua myös merkin omalta sivustolta, mutta useimmiten (jos omilla sivuilla ei mitään erityistarjouksia ole) iHerbillä hinnat ovat huokeammat. Näitä e.l.f.:n mineraalipohjia on ollut jokunen ja laadultaan ihan passeleita.


Physician's Formulalla on tosiaan kaikkea ihanaa tarjolla. Viimeisimpään meikkitilaukseen päätyi tämä pH Matchmaker Blusher, jonka sävy mukautuu ihon oman ph-tasapainon mukaisesti. How cool! Omalla iholla sävy on aika samantyyppinen kuin purkissa, joten ei mitään erikoisia ylläreitä. Ihanan pinkki se on! Suurinpiirtein $12.40.


Ah! E.l.f.:n peitevoide ja highlighter -kombo on ollut mun iso, iso, iso suosikki. Kerrankin edullinen peitetuote, joka oikeasti peittää mun ihan järkyttävän tummat silmänaluset. Tuo highlighter on kanssa kyllä ihan HG-matskua, tuo sopivaa kuulautta. Kolmella dollarilla aika must have.


E.l.f.:n mineraalipohjustaja on kanssa sellainen, jonka tulen varmasti hankkimaan uudestaan. Ei ehkä tuo niin dramaattisesti kaikkea luomivärisävyjä esille, kuin suosituimmat merkit, mutta pitää värit hyvin kiinni.


Physician's Formulla on nykyään paljonkin näitä luomulaatuisia ripsivärejä. Olen ihan rakastunut tähän FakeOut-ripsariin, joka oli alle $10. Niiiiice. Erottelee todella hyvin ja tuuheuttaa myös. Tästä Organic Wear -sarjasta himotuslistalla on kyllä enemmän kuin muutama!

Wishlistille on myös päätynyt paljon Everyday Mineralsin pohjia, merkiltä olen aiemmin hankkinut jo pari sutia (loistoja!). Desert Essencen peitevoide yhdistettynä hoitovoiteeseen, oli pitkään todella ahkerassa käytössä ja helpotti kyllä finneihin todella hyvin. Ja oikeasti hyvän sävyinen näin valkoisellekin iholle.

Jos olet ensimmäistä kertaa tilaamassa niin kannattaa muistaa koodi: JZZ062. Saat sillä alle $40 tilauksista $5 alennusta ja yli $40 tilauksista $10.

Kuvien taustalla GEO-lehden (nrot 3, 4, 5/6) sivuja.

In English
Continuing with the iHerb-tips! iHerb has a nice variety of quality cosmetics and brands that we don't have here in Finland. I usually order stuff from Physician's Formula, e.l.f., Everyday Minerals and Sierra Bees. 

Kommentit

 1. Kylläpäs näyttää herkulta tuo poskipuna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä! Ja siinä rasiassa on jopa ledivalo! : D

   Poista
 2. Just aamulla luin sun edelliset iHerb-suosittelut kun tilausta väsäsin! Ei ollu huulirasvoja Trial-osastolla, mut kaikkea muuta kylläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hö, eikö ne oo enää sielläkään! No, eipä ne onneksi täysihintaisinakaan niin hirveän tyyriitä oo, etteikö niitä voisi sitten uudelleen tilata.

   Poista
 3. Hmm, pitäisikö sitä nyt laittaa ensimmäinen tilaus menemään! :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow