232. Emotionin alelaarisaaliita

Satuin käymään pitkästä aikaa Prisma-reissun yhteydessä Emotionissa. Kannatti, siellä oli ihan tajuttoman paljon kosmetiikkaa -70%!


Ja joku saattaa bongata kuitista, että tästä harakkareissusta on tässä vaiheessa vierähtänyt tovi jos toinenkin : D Olen hidas bloggaaja!


Lumenen kultaista hiekkalakkaa olin katsellut jo talvella, kun näitä saapui myyntiin. Onneksi odotin, sillä nyt tämän Hiekkaa purossa -lakan sai ihan superedullisesti. Ajattelin tästä vähän dupea OPI:n Honey Ryderille. No, ei nyt ihan tarkka match, mutta tarpeeksi lähelle ja tarpeeksi tyydyttämään tarpeen kultaiselle tekstuurilakalle.


Goshin pisteen edessä oli iso laatikollinen vaikka mitä alennuksessa. Mukaan lähti reippaasti näitä Let's Twist Eye Linereita ja epähuomiossa myös Velvet Touch Eye Liner. Viimeksi mainittua mulla on ollut mustana joskus useita vuosia sitten. Ihan kelpo tavaraa, mutta tuon teroittaminen on ihan perseestä.


Hyvin mahdollista, että kävin vielä ostamassa turkoosin sekä räikeän aniliinin sävyiset Let's Twistit..!

In English
Awhile back found these from Emotion at a ridiculously low price: all these were 70% off! I was planning on getting the OPI Honey Ryder, but got this Lumene gold textured polish instead. Not quite a dupe for the OPI one but almost. And a lot more inexpensive. Also I've been hearing a lot of good reviews about these Gosh's Let's Twist Eye Liners. Accidentaly grabbed a Velvet Touch one too. But these were too cheap to skip the offer. 

Kommentit

 1. Ooooo! Miksei tossa Hakaniemen Emotionissa oo tollasia alennuksia?! Siellä on vaan jotain -30% kaikkia tylsiä. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kattelin täällä myös toisesta Emotionista sekä Sokoselta, eikä sielläkään ollut noita samoja aleja. En tiedä mikä teki Launeen Prisman Emotionista poikkeuksen. Siellä nää samat tarjoukset on meinaan vieläkin.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Jep! Hommasin muuten vielä tähän settiin lisäksi Blue Grass -sävyisen petrolinsinisen (tai tumma turkoosi what ever) ja siitä on kyllä tullut suosikki! Tossa lilassa on se huono puoli vaan, että se täytyy teroittaa ja tuon muoviosan teroittaminen on ihan perseestä : D

   Poista
 3. Hyvät löydöt! Hiekkaa purossa on ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on! Onneksi löyty nyt edullisesti (:

   Poista
 4. Goshin velvet touchit on IHANIA! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei niissä muuta vikaa, kuin tuo että teroitettavia ja musta tuntuu, että tuon muovisen seoksen teroittaminen on ihan tuskaa : D Muuten hyviä! Ja toi sävy <3

   Poista
 5. Nöyyyy pengoin lakkalaatikkoa Launeen Prisman Emotionissa viikko sitten mut en tarpeeks tarkkaan, toi lakka olis ollu niin ihana! :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Mee takaisin! Ihan varmasti sieltä vois vielä löytyä (:

   Poista
  2. Eipä ollu, tylsiä värejä vaan. ;(

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow