233. Rompekasat eli miten tämän kaiken säilytän

Kivaa päästä taas kirjoittelemaan näitä toivepostauksia, niitä saa toki pyydellä vielä lisääkin, vaikka sitä toivelistaa vielä on jonkin verran. Kovin pyydelty aihe tämä, että miten oikein säilytän kosmetiikkaani ja kynsilakkoja. Mitenkään erityisen fiiniä ratkaisut mulla eivät ole, vielä vähän lähes vuoden takaisen muuton jäljiltä sekaisin.


Kaikki kosmetiikka sijaitsee tällä hetkellä suurimmaksi osaksi ja pääsääntöisesti makuuhuoneessa. Välillä tavaraa kyllä eksyy olohuoneen puolelle omalle datauspisteelle, keittiöön, vessaan, eteiseen. Olen hyvin levittäytyvää sorttia ja kyllä huomaa, missä päin olen mitäkin tehnyt. Useimmiten kun tavarat jäävät milloin minnekin.


Mutta tässä makuuhuoneessa sijaitsevassa lasipöydällä kosmetiikka useimmiten majailee. Mitenkään käytännöllinen tuo pöytä ei meikkaustarkoitukseen ole, pitäisi hankkia jotain parempaa kyllä. E.l.f.:n tukevat mustat purkit tuli tilattua joskus talven aikaan superalesta. Niissä säilyy siveltimet, kynsiviilat, taivuttimet, kynätuotteet.
Sivuilla olevat pyöreät purkit ovat miehen Kiinasta tuomat teepurkit, mutta pääsivät jossai vaiheessa uusiokäyttöön swatchtikkujen telineenä. Nyt majoittavat aika sekalaisesti milloin mitäkin. En oikeasti ole kovinkaan organisoitunut näiden kanssa!


Paletit, luomivärit ja mineraalimeikit säilyvät näppärästi tuossa pöydän pikkutasossa. Tai ei nyt kyllä mitenkään erityisen näppärä ja kissatkin tykkäävät käydä härppimässä noita lattialle.
Pöydän alla löytyy käsityölaatikko (lankoja yms.), jonka päällä varmaan 15 vuotta vanha Snoopy-meikkipussi, jossa sekalaisesti kynsilakkoja. Punotussa korissa löytyy tällä hetkellä swatchtikut ja joku bandana. Vielä noiden takaa löytyisi peltinen rasia, jossa leimaustarvikkeet.
Merkkikynsilakat löytyvät smartboxista sängyn vierestä. Toimittavat yöpöydän virkaa.


Ja sitten loput löytyykin vaatekaapista jaoteltuina kolmeen eri laatikkoon. Ensimmäisestä löytyy testerit, avatut tuotteet joita ei tule niin usein käytettyä ja muuten vain randomit tuotteet. Keskimmäisessä avaamaton kosmetiikka (ah, suosikkini!). Tai okei, löytyy sieltä näköjään jonkin verran myös kynsitavaraa, mutta noin pääsääntöisesti tuosta löytyy kaikki käyttämistä odottava.
Viimeisessä laatikossa kaikki hiuksiin liittyvä. Suurinosa vissiin siitä Tampereen miittibägistä, koska en vaan osaa panostaa hiuksiin juuri ollenkaan. Föönikin löytyy lähinnä meidän maine coonia varten.

Kertokaa ihmeessä millaisia säilytysratkaisuja teillä on? Jos teiltä saisi vähän vinkkiä, mitä näiden kanssa lähtisi jotenkin paremmin asettelemaan ja järjestelemään.

In English
Alot of you have been asking me to do a post about how I store my makeup and nail polishes. So here they are: my piles of clutter and misorganization! Rarely they're all like this, neatly organized and nicely arranged and tidied up. I'm really quite messy and tend to spread my cosmetics all over our appartment. Also the makeup table I have isn't really the most practical one. I should buy a new one. And some how I've just been keeping the stuff in the smart boxes that I stored them in when we moved. And that was almost a year ago! 

Kommentit

 1. Mulla on kynsilakat siististi hyllyillä riveissä ja muut kynsitavarat pöydällä järjestyksessä:) Siihen se mun järjestyneisyys päättyykin, sillä meikit on vaan pusseissa ja laatikoissa, kaikki laatikot sekasin eikä vaatekaapistakaan mitää ikinä löydä.. Kaikki aina nauraa kun mulla järjestelmällisyys keskittyy vaan kynsilakkoihin ja -tavaroihin:D

  Eli mun mielestä sun säilytysratkasut näyttää oikeen siisteiltä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta tuntuu et vähän laiminlyön mun rakkaita aarteita, kun ne on vaan tollein randomisti! Etenkin kynsilakat, voi raukkoja, tuollalailla sullottu yhteen kassiin ja muovilaatikkoon. Ehkä pitäis hommata se Helmer : D

   Poista
  2. Oon kanssa miettiny jotai laatikostoa lakoille sun muille, mut enhän mä sitte niitä näkis! Tai kun mä tykkään että lakat on näkyvissä eikä vaan laatikossa, josta niitä ei kukaan näe:) Monet toki suosii laatikoita paljonki, mut mä oonki erilainen kynsiharrastaja:D

   Poista
  3. Tai ehkä sitten sellainen kunnon lakkahyllykkö, jossa kaikki voi olla yhtäaikaa esillä!

   Poista
 2. Itse olen bongannut H&M:n Home-osastolta aika näppäriä säilytyspussukoita, esim. vessan/kylppärin tuotteet on näppärä säilöä niihin, monta kertaa kun ne on sellaisia korkeita putkiloita :) Samoin kasvovedet hengaavat meikkipisteelläni. Vessassa on selvästi putsarit ja hiustuotteet, makkarissa meikkipisteelläni ( eli yöpöydällä :D ) Ikean laatikostossa hengaavat meikit ja kasvojen hoitotuotteet, nekin lajiteltuna useimpiin meikkipusseihin. Meikeissä varsinkin jako menee päivittäin käytettyihin ja harvemmin käytettyihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laatikosto olisi kyllä sellainen, mikä voisi olla hyväkin ratkaisu! Pöytä vaan vaihtoon johonkin vähän miellyttävämpään ja jokin hyvä laatikosto niille ei niin käytetyille kosmetiikoille. Joo!

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow