235. Viva la Diva Nudie Matte

Ah, miten Naked-palettia haikailevia sniiduilijoita hemmotellaankaan. Harmittelin viime talvena, kun jäin ilman Viva la Divan Nudie -palettia. Onneksi Viva la Diva otti Nudien perusvalikoimaansa, eikä paletti ole enää vain kausituote. Nudie sarjaan on tullut myös Nudie II sekä tämä pienempi Nudie Matte -paletti.


Hyvin samantyyppinen tapaus kuin Urban Decayn Naked Basics. Laatu ei liene ihan yhtä HG-luokkaa, mutta erittäin hyvä peruspaletti silti. Hintaansa nähden ehkä jopa ihan loistava.


Paletissa on kuusi mattaa neutraalin ruskeaa sävyä. Sävyjen nimet paljastuu paletin muoviläpyskästä: Touch, Easy, Tender, Warm, Tempting, Need You. Hyvin, hyvin Naked-inspiroitunutta sanoisin.


Hintaansa nähden sävyt ovat hyvinkin pigmenttisiä, joskaan eivät kovinkaan kermaisia. Eniten yllätti mustanruskea Need You, jossa pigmentti todellakin edukseen ja hyvin vahva.

Tällä olen ehtinyt jo muutamat arkimeikit tekemään ja kyllä tällä on todellakin saanut rahoilleen vastinetta. Nudie Mattella saa todella nopeasti ja helposti tehtyä perusmeikin, johon on hyvä lisätä vaikka värillinen rajaus piristämään. Suosittelen, jos Nakediin ei rahat riitä ja perusruskeita sävyjä vielä kaipailee valikoimaansa!

In English
I was so pleased to find out that Viva la Diva had made the Nudie series part of their regular products and that they're not only limited editions. Quite recently they came out with two new Nudie palettes, the Nudie Two and Nudie Mattes. Obviously these are heavily inspired by Urban Decay's Naked-palettes, but at a fraction of the price. Suits me! I definetly recommend this palette if you don't already own the Naked Basics by UD and are searching for a lower price ecquivalent. 

Kommentit

  1. Paljon tuo kustansi? Näyttää hyvältä! Nyt olisi wanhallekin sopivia sävyjä kun ne shimmeriset sopii paremmin nuoremmille ja kiinteämmille:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos en ihan väärin muista niin noin 13 euroa. Taisi olla se Kicksin alekuponki, jolla sitten sain vähän alennusta vielä.
      Hintaansa nähden ihan loistava kyllä!

      Poista
  2. Oijoi, oon harkinnut Naked Basicsia jo tovin mutta halvempi vaihtoehto kiinnostaa ilman muuta! Minäkin haluan tietää hinnan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosiaan siinä 13 euron paikkeilla, jos en dementiamieleni kanssa ole ihan täysin väärässä! : D

      Poista
  3. Tää vois kyllä olla aika helkkarin hyvä! Oon miettiny että hommais just sen Naked Basics paletin, muttakun se maksaa vähän liikaa. Tosin nyt ehkä pitää rauhottua hetkeksi kun tuli ne 3 Sleekin palettia hommattua. :D

    Tuo Need You vaikuttaa ihan superhyvältä, tälläselle mustan suurkuluttajalle. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No mut voiko olla liikaa paletteja.. EI : D

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow