236. IsaDora Gel Nail Lacquer

Kävi ihan mieletön mäihä, kun osallistuin IsaDoran Facebookissa järjestämään arvontaan pienestä lakkasetistä sisältäen uusia Gel Nail Lacquereitä. Satuin nimittäin voittamaan kolme värilakkaa ja geelipäällyslakan! Hui-ke-aa!


Paketista ilmestyi sävyt Classy Nude, Orange Dream ja Pink Bomb. Näistä oli isoimmat odotukset Orange Dreamille, jota Facebookin puolella olin näistä kolmesta kiinnostavimmaksi kesäsävyksi äänestänyt.

Idea näiden uusien Gel Nail Laquereiden kanssa on se, että ne ovat kuin geelilakat, mutta eivät tarvitse UV-valoa kovettuakseen. Pelkkä auringon- tai sisävalo riittää näiden kanssa. Ensiksi levitetään pari kerrosta värilakkaa, odotetaan kolmisen minuuttia ja sitten päälle geelipäällyslakka, joka kovettuu ja kuivuu tavallisessa valossa.

Mahtavana ominaisuutena näiden kanssa on se, että lakkauksista tulee todella pitkäkestoiset. Omat lakkaukset pysyivät lähes koskemattoman näköisinä viikon!


Pink Bomb teki näistä sävyllään ehkä suurimman vaikutuksen. Sävy on niin sellainen, jota ei tulisi itse valittua, mutta kynsillä tämä oli ihan tajuttoman ihana. Ehkä parasta tälläisissä arvoinnoissa ja goodiebageissä on nimenomaan se, että niiden kautta tulee kokeiltua sellaisiakin juttuja, jotka itselle vähän epätyypillisempiä. Pink Bombissa on muuten todella hentoinen shimmer, joka hieman yllätti. En huomannut moista ensivilkaisulla.


Classy Nude on todella mun tyyppinen sävy, muistuttaa hieman Barry M.:n Lycheetä ja OPI:n Don't Pretzel My Buttonsia. Sanoisin, että tämä on hieman kylmempi ja tummempi tosin.


Orange Dream vahvisti kynsillä aavistukseni ja tästä tuli suosikkini kaikista kolmesta. Ihanan kesäinen korallisen oranssi sävy. Ja uskomattoman kiiltävä lopputulos!

Kaikki sävyt sai täysin peittäviksi kahdella kerroksella ja päällyslakka kuivui yllättävänkin nopeasti sekä auringon- että keinovalossa. Noin viikon ajan nämä kaikki pysyivät kynsillä hyvinä, pieniä kärkikulumia lukuunottamatta. Ja mä vielä kaiken lisäksi satun tekemään ja käyttämään paljon kynsiäni, että jaksoin ihan ihmetellä miten hyvin nämä kestivät.
Hyvin nämä ovat auttaneet sellaisiin tilanteisiin, jossa kynsi-inspistä ei ole ollut niin paljon, mutta halunnut väriä kynsille. Loistoa!

In English
IsaDora had a Facebook raffle to win a set of these new Gel Nail Lacquers. And oh my, I was one of the lucky winners! In my set there was three shades: Pink Bomb, Classic Nude and Orange Dream and also the Gel Nail Lacquer Top Coat. I absolutely love these shades, especially the orange/coral one, definetely a must-have for the summer. These lasted really suprisingly well. They all lasted for about a week with only slight tip wear, and basically no chipping. Nice! The best thing about these lacquers is the fact that they do last very well and without the need for an UV-lamp. The Top Coat dries and hardens in plain indoor lighting or sun light. 

Kommentit

 1. Jes, ihanaa nähdä muitakin värejä näistä kynsillä, kun kaikkialla on näkyny pelkkää punasta. Nyt mua vasta alkoki kiinnostaa nuo, oranssi ja nude näyttää ihanille ainakin sun kynsillä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Toi oranssi on kyllä ihan huikea, ollut kynsillä yllättävänkin useasti, jos ei ole tehnyt mieli tehdä mitään ihmeellistä kynsille. Pistän kyllä vielä piakkoin postausta koristelluista oranssista ja nudesta! (:

   Poista
 2. Oh, tuo oranssinen näyttää aivan ihanalta! Ainakin sen joutuu kyllä varmaankin vielä ostamaan, rusehtavan Iced Coffeen kävin jo ostamassa ja punaisen tosiaan sain testiin. Nää on kyllä ihan huippuja lakkoja! :)

  VastaaPoista
 3. Nyt kyllä varmistu että mun on pakko saada toi nude!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, nää on sellasia kynsimasiksen pelastajia, kun kestää ja kestää (:

   Poista
 4. Pinkki ja oranssi, vaude! Ja toi että kestävät kynsillä pitkään nostaa pisteitä huimasti. Mutta toimivatko nämä vain jos käyttää tota sarjan omaa päällyslakkaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ilmeisesti. Täytyykin kokeilla kestoa jollain toisella päällyslakalla. Olisi muuten aika huikea, jos toi päällyslakka pidentäisi muidenkin lakkojen kestoa!

   Poista
 5. Oi, onnea voitosta! Täytyy varmaan käydä ostamassa näitä, sen verran kivoille ne kuulostaa ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, nää on kyllä kivoja lakkoja! (: Toi oranssi on vissiin kausisävy muuten!

   Poista
 6. Juuri muutama päivä sitten kävin ostamassa tuon nuden ja vaaleanpunaisen. :D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

11. Mustamania

849. Toukokuun loppuneet 2018 - 17 miniarvostelua