242. Turkoosia ja vihreää, Sunset in Rio -tutoriaali

Sain IsaDoralta kokeiltavaksi uutuuksia Sunset in Rio-kokoelmasta ja tälläistä lookkia turkoosilla ja kirkkaalla vihreällä tuli tehtyä:


Kun silmissä näinkin voimakkaat sävyt, tykkään jättää muun meikin paljon vähemmälle. Kasvot saivat hehkua kesäisinä lisäämällä IsaDoran aurinkopuuteria ohimoille, poskipäille ja oikeastaan ihan all over kaikkialle.


Voimakkaiden sävyjen kanssa on ihan hyvä käyttää luomivärinpohjustajaa, jolloin sävyt toistuvat meikissä kirkkaampana ja pysyvät luomella siistinä kauemmin.
Pohjaksi levitin keskiruskeaa luomiväriä liikkuvalle luomelle sekä alaluomelle.
IsaDoran turkoosilla geelirajausvärillä kissamainen rajaus yläluomelle. Näitä geelilinereita on IsaDoralta mulla ollut jo ennestään mustana ja tämä turkoosi kyllä myös hyvä. Levittyy äärimmäisen helposti ja jättää peittävän jäljen sekä todellakin pysyy paikoillaan heti levityksen jälkeen.


Valitettavasti testattavaksi saamani Eye Glow -luomiväri sävyssä Amazonas oli kokenut aika kovia postin käsittelyssä ja saapui täysin hajonneena. Sain kuitenkin suurimman osan väristä paineltua takaisin astiaansa ja käyttöön irtopigmentin tyyppisesti.
Helposti murenevien ja pölyävien tuotteiden kanssa on ihan hyvä suojata poskipää ja alaluomi. Osa käyttää puuterikerrosta, toiset tekevät kasvomeikin vasta silmämeikin jälkeen ja osa käyttää kasvopaperia suojana. Tässä asettelin puuteripaperin palan alaluomelle samalla kun levitin Amazonasia. Tälläistä paperisuojaa on myös helppo käyttää silloin, kun tahtoo selvän kissamaisen rajan luomivärille.
Amazonasia levitin banaanivarjostuksena liikkumattomalle luomelle ja häivytys hieman kissamaisesti  ulos.


IsaDoran Inliner-kajaali Blonde-sävyssä on mun ikisuosikkeja ja se pääsi nyt skarppaamaan kulman ja luomivärin välistä rajaa sekä alaluomen sisärajaukseen.
Yläsisärajaukseen valitsin mustan kajalin, jolloin turkoosi rajaus erottuu enemmän edukseen.
Lopuksi vielä pari kerrosta mustaa ripsiväriä taivutetuille ripsille (tästä uudesta ripsarista tulee myöhemmin vähän syvempää arviota!).


Ay ay Rio!
Todella harmi kyllä, että tuo Amazonas oli hajonnut ihan tomuksi kuljetuksessa. En tiedä olisiko se muuten käyttäytynyt paremmin luomilla. Onko teillä lukijoilla kokemusta tuosta?

Osa tutoriaalissa käytetyistä tuotteista saatu blogin kautta arvioitavaksi (IsaDora Eye Glow, Volume & Curl Mascara, Gel Eyeliner, Bronzing Powder).

In English
I got to test out the new Sunset in Rio-collection from IsaDora and here's a tutorial featuring the Eye Glow in the shade Amazonas, Gel Eyeliner in Turquoise, Volume & Curl Mascara and Bronzing Powder in Highlight Tan (used on cheek bones, temples and around the face).

Kommentit

 1. Kaunis tuo geelirajaus, harmi, että Amazonas oli mennyt kuljetuksessa muussiksi. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä! Kokeilin testeristä kaupassa tuota Amazonia ja tuntui paljon helpommalta käyttää kuin tuo tomuksi rikkoutunut.

   Poista
 2. Aivan ihana meikki ja tutorial! Toi geelirajaus on upea :B Harmi että Amazonas oli kärsinyt :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tosta geelirajauksesta tuli kyllä ihan mun suosikki (: Niiiiiin pigmenttinen!

   Poista
 3. Mä oon aina miettiny noita geelirajauksia, että tarttuuko ne yläluomelle sitten päivän mittaa. Kun mulla on jotenki niin raskaat luomet, että kaikki aina kasaantuu vaan sit yhteen kasaan. :D Ja ripsiväristäkin lähtee väriä kulmakarvan alle aina! Buu! :(

  Mutta sun silmät on niin upeat, että mä ihan pakahdun. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis mullakin on ihan ryppysilmät kun ei oo tämmöstä kameraposea päällä : D Ja siis ainakin noi IsaDoran on ihan hullun hyvälaatuisia, mulla on tää turkoosi ja sit musta. Kumpikin on pysynyt ihan tajuttoman hyvin koko päivän, eikä tarttunut yläluomelle. Suosittelen!

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow