243. IsaDora Copacabana banananana

Tarkkasilmäiset taisivat huomata, että nämä kynnet vilahtivatkin jo edellisessä postauksessa! IsaDoran Sunset in Rio -kokoelmaan kuuluva Cobacabana sävy pääsi edustamaan ranskistyyppisessä lakkauksessa.


Sävy on muuten todella paljon samaa maailmaa IsaDoran geelilakan Orange Dreamin kanssa. Copacabana on aavistuksen pastellisempi ja murretumpi, mutta muuten todella samaa värimaailmaa, että nopealla vilkaisulla näyttävät lähes identtisiltä.


Copacabana on kyllä todella passeli lakka käytettäväksi vaikka näin ranskiksen tippeinä, sillä peittokyky on ihan älyttömän hyvä. Muistan yrittäneeni tämäntyyppistä lakkausta viime kesänä jonkin neonoranssin kanssa, mutta ei siitä tullut mitään, kun ei lakka vain jaksanut peittää tarpeeksi. Kokeilin silloin myös laittaa valkoista alle, mutta aika karsean näköiset tuli.

IsaDoran lakka saatu blogia varten testattavaksi.

In English
It's fun to spice up the ordinary french nail with something new. IsaDora's Copacabana was absolutely perfect in consistancy and opacity to use as a tip for these nails. 

Kommentit

 1. Tosi kaunis sävy tuo Copacabana. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä! Harvoin tulee ihan tuon sävyistä oranssia vastaan (:

   Poista
 2. Ihanan värinen lakka ja söpöt kynnet :)

  VastaaPoista
 3. Niin ihana sävy! Sopii sulle kyllä aivan mainiosti. <3 saat nyt multa kauheen kommenttikasan, kun en oo ehtinyt kommentoida sun postauksia! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha katoinkin et mitä spämmiä : DD Kiitos <3

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

117. Talven punaista

833. Vaaleat kulmakarvat ja utuisen musta silmämeikki