245. Piristystä neutraaliin silmämeikkiin

Tämän kesän tyypillisimmäksi lookiksi on mulla muodostunut tälläinen neutraalin perussilmämeikki ja siihen yhdistetty värikäs rajaus. Hyvin usein nimenomaan tällä Goshin Blue Grassillä, sillä sininen yhdistettynä ruskeaan on aika varma setti.


Ja jotain piristystä perusnutturaankin: löysin Carlingsin alennuksista mustavalkoisen bandanan 50 sentillä. Not bad! Sillä saa hyvinkin helposti vähän lisäelementtiä tukkaan, kun vain kietoo sen päänympäri ja solmii päät joko söpöksi rusetiksi tai kietoo pallukaksi. Tuli ehkä hieman fiftarivibat, joten todellakin piti tehdä myös aika selvä kissarajaus.


Muuten koko silmämeikki on muuten tehty sillä Viva la Divan Nudie Matte -paletilla, rajaus Lumenen nestemäisellä linerilla ja sen yläpuolelle paksuhko viiva vielä Goshin Blue Grassiä. Tämän kanssa kyllä oikeastaan mikä vaan sävy sopisi ihan yhtä mainiosti.

In English
This summer I've usually went for a this kind of basic neutral eye makeup combined with a thick and colourful liner on the top lash line. Gosh's Blue Grass liner works wonders with brown and taupe tones and suits my blueishgray eyes too.

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

117. Talven punaista

833. Vaaleat kulmakarvat ja utuisen musta silmämeikki