246. Orange is the new black

Ah, oon niin jälkijunassa tuon kanssa, mutta onneksi hankittiin taas Netflix! Oon ihan superkoukuttunut OITNB ja hieman koitan varjella viimeisiä jaksoja, ettei ne ihan vielä loppuisi kesken. Oranssi todellakin on uusi musta!


Tämä silmämeikki on tainnut näkyä ennenkin blogissa. Toteutettu BeautyBayn omalla Everyday Chic -paletilla käyttäen oranssin ja kuparin sävyjä. Ja runsas kerros ripsari, as always sekä pitkästä aikaa mustaa kajalia yläsisärajaukseen.
Tuntuu hassulta käyttää nykyään kajalia, oon ehkä vältellyt sen käyttöä yläasteajan övereiden jälkeen.  Se oli aika perusmeikkini kulmakiviä, musta kajaali, ympäri silmää. So heavy.


Tätä oranssia Lumenen ihanuutta tuli hehkutettua jo kesäkuun suosikeissa. Yksi parhaimmista huulipunista hetkeen, kun jopa tälläinen huulijuttuja vierastava on viihtynyt tämän kanssa päivän jos toisenkin. Oon oikeasti aivan onneton huulipunien kanssa, mutta tämä Lumenen tuntuu ihan huulirasvalta. Pinta jää semimattaiseksi, mikä on ihan jees, ja tämä kestää ihan huikean hyvin. Syömingit ja juomingit voi hoitaa ihan normaalisti ja puna silti pysyy. Jännä.


Kynnetkin saivat oranssin piristyksen! Alla IsaDoran Orange Dream -geelilakka, jonka päällä valkoisella leimaukset uudesta MoYoun Pro-paletista (apua, en löydä sen numeroa nyt!). Osan kynsistä päällä vielä LivBoxissa tullut Sally Hansenin Something New.

Onko muuten teillä ollut tänä kesänä jotain ehdotonta suosikkisävyä meikkien suhteen?

Lumenen huulipuna ja IsaDoran geelilakka saatu blogin kautta.

In English
This summer I've really fallen for orange. Orange on the lips, orange on the nails and orange on the eyes. I guess it has something to do with the weather here in Finland: quite gloomy, grey and rainy. Atleast I can have the orange as a sun to brighten up the days.

Kommentit

 1. Ihanan raikas puna!

  Itse en ole löytänyt vielä sitä tän kesän ykkösjuttua. Paitsi huulipunat on olleet kovemmassa käytössä kuin koskaan ennen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä niin kesä! (:
   Punat on kyllä selvästi noin yleisesti ihan tämän kesän juttu.

   Poista
 2. Vitsi mä ihailen sua, kun oot alkanut käyttämään punaa! Sopii niin hyvin! ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, oon nyt petrannut tuon kanssa ihan älyttömästi! Ehkä kyse oli vaan siitä, että kesti tajuta, että huulimeikin kanssa voi kyllä käyttää myös sitä mulle tyypillistä vahvempaa silmämeikkiä : p

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

117. Talven punaista

833. Vaaleat kulmakarvat ja utuisen musta silmämeikki