248. E.l.f. Lengthening & Volumizing Mascara

Tampereen miittibägissä oli ripsari ja toinenkin, ja ihan onneksi, kun omasta varastosta ei löytynyt enää yhtäkään käyttökelpoista. E.l.f.:n ripsareista ei aiemmin ole ollut mitään kokemusta, joten ihan mielenkiinnolla olen korkannut tämän hyvin sleekissä mustassa hylsyssä tulevan pidentävän ja tuuheuttavan ripsivärin.


Paketin muotoilu on vähän erikoisemmasta pääsä: hetkeen ei ole tullut törmättyä ripsiväriin, jossa sauvaosa olisi pidempi kuin ripsivärimassan säilytysosa. Eipä siinä, tykkään oikeastaan tästä pitkästä aplikaattorista, istuu oikein mukavasti käteen.
Itse harjasosa on hyvin basic: kierteellä olevia napakoita harjaksia. Harjakset ovat hyvin lyhyitä, asteltu tiheästi ja kierteiden väli on hieman suurempi.


Yhdellä kerroksella lopputulos on todella luonnollinen. Värimassan sävy on todella musta, joten onneksi mitään kaljuefektiä ei tämän kanssa tule.


Toisella kerroksella ei mitään suuria paakkuuntumisia synny, mutta ei kuitenkaan mitään suurta tuuheutumista yhden kerroksen levitykseen verrattuna. Tämän kanssa siis pysytään hyvin luonnollisella lopputuloksella kerrosten lukumäärästä huolimatta.

Sanoisin tämän olevan ihan hyvä perusmaskara. Napakan harjaksen kanssa on helppo työskennellä, ei tarvitse huolehtia siitä, että sotkisi vahingossa luomelleen väriä. Arkeen tämä on ihan loistava, bilelookkiin ja muuhun dramaattista syvyyttä tarvitsevaan kokonaisuuteen valitsisin jonkun hieman tuhdimman version. Tuli mieleen, että tässä olisi ihan loistava tuote ensimmäiseksi ripsariksi aloittelevalle meikkaajalle.

Tuote saatu blogin kautta arvioitavaksi.

In English
The e.l.f. Lengthening & Volumizing Mascara is a good everyday daytime mascara if you want a natural finish on your lashes. Nothing too dramatic can be done with this, but it does have a nice jet black shade to it and you are able to layer it to get a bit of more volume than just bare lashes. I'd say this is a perfect pick for a first mascara for a beginner or just to give a little enhancement for a subtle makeup look.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow