249. Paras valkoinen kynsilakka

On yksi lakka, jota jaksan aina hehkuttaa: Gina Tricot'n White. Harvoin löytää yhtä hyvää ja edullista kynsilakkaa.


Kahdella kerroksella täysin peittävä, pysyy kuosissa yllättävän hyvin. GT:n lakat ovat muutenkin hintalaatusuhteltaan ihan älyttömiä, mutta tämä valkoinen on kyllä ehdottomasti loistavin helmi.


Whiteä tulee käytettyä ihan yksinään, pohjustamaan muita sävyjä sekä leimauksessa. Suosittelen isosti!

In English
There's one nail polish of which I just can't stop raving about: Gina Tricot's White. Absolutely the perfect, opaque with 2 coats, pure white. Just the best value for the money and this beats the high end polishes just hands down.

Kommentit

 1. Pakko varmaan hankkia, valkoiset, kun niin usein ovat pettymyksiä...

  VastaaPoista
 2. Oma CG:n White Out on ihan lopussa ja tarkoituksena olisi hommata juuri tämä Ginan valkoinen tilalle - sellaisen kun vain jostain käsiinsä saisi! On tainnut Suomen kynsiharrastaja-ryhmä putsata Tricotit tästä aika hyvin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, joo oon kans kuullut tosta, että jostain on ihan loppunut tuo! Jännä, että Lahdessa sitä löytyy tosi reippaasti Ginasta.

   Poista
 3. Täh, leimaamisessa? Onkohan mulla joku maanantaikappale, kun ei se todellakaan peitä. Kolmas kerroskin näkyy läpi, joten en ole leimaamiseen edes harkinnut tuota. Toki kapea suti hankaloittaa, mutta silti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mulla lähes kaikki lakkaukset tämän vuoden puolelta, jotka näkyvät blogissa ja ovat leimatut, on leimattu tällä! En ole vielä kokeillut, mikä peittokyky tuolla on ohentamisen jälkeen (tosin eipä tuo ole vielä jankkiintumisen merkkejä osoittanutkaan), mutta ainakin näin toimii erinomaisesti.
   Milloin sun lakka on ostettu? Onkohan ne tehnyt uudemmille jotain muutoksia koostumukseen.. Tämä pullo on ainakin vuoden ollut avattuna jo, joten mitenkään tuore yksilö ei enää ole kyseessä.

   Poista
 4. Vähän mäkin oon epäillyt tota koostumukseen kajoamista. Ostin omani alkuvuodesta. Enkä siis ole ohentanut tai mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti se on vaan sit maanantaikappale! Raportoin tästä sitten lisää, kun käyn ostamassa uutta pulloa.

   Poista
 5. Yleensä kierrän vaatekauppojen tilpehöörimeikkiosaston kaukaa, onneksi joku vielä osoittaa että sieltä löytyy oikeita helmiä :) Hyvä vinkki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muutenkin Ginan lakat on kyllä yllättävänkin laadukkaita! Sitten kun niillä on se kolme lakkaa alle kympillä -tarjous, niin kannattaa se hyödyntää! (:

   Poista
 6. Ostin valkoisen kera yhden toisen cremelakan sekä glitterin. Näistä kun on se kolmen kimppatarjous. Tuskaisen hitaasti kuivuvat verrattuna muihin käyttämiini, mutta peittokykyä kyllä riittää.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

117. Talven punaista

833. Vaaleat kulmakarvat ja utuisen musta silmämeikki