250. Merihenkistä näkyvissä!

Ainakin kerran kesässä on melkein pakollista tehdä jotain meri- ja seilorihenkistä. Yleensä tämä trendi näkyy lehdissä ja tyylisivuilla. Tällä kertaa teema ei näkynytkään sitten asussa, vaan kynsillä.


Oonkin odottanut milloin pääsisin käyttämään noita ankkuri- ja ruorikuvioita OB-Nailsin megalaatasta. Ei ihan suunnitellusti menneet noi: olin ajatellut laittavani kuviot nimettömien ja peukaloiden kynsille keskelle, hieman punaisten raitojen päälle. Goshin Attitude ei ollutkaan niin pigmenttinen leimatessa, mutta korjasin tilanteen vaan läiskimällä noita sitten ihan ympäriinsä. Hui hai!


Gina Tricot - White, Gosh - Attitude, O.P.I - Big Apple Red

Ja muistui taas mieleen, miksi niin harvoin teen mitään koristeluteippien kanssa: niin työlästä ja pikkutarkkaa! Propsit kaikille niille, jotka tekee tätä useammin.

In English
It's almost a default to do something with a nautical theme in the summer. At last I got to use the anchor and wheel images from my big OB-Nails stamping plate. Didn't really go as planned, the Gosh blue polish wasn't as opaque as I hoped. But I kind of like the end result any way.

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Hihi kiitos, näistä täytyy nyt nautiskella niin paljon kuin mahdollista, sillä en ihan hetkeen ole tarttumassa teippien kimppuun.. : D

   Poista
 2. Ootpa loihtinut kivat kynnet! :)

  VastaaPoista
 3. Aivan täydelliset kynnet! Pitää varmaan itsekin vielä tänä kesänä tehdä nuo merihenkiset kynnet, ne on vaan niin ihania :) Mutta näissä on kyllä kaikki mennyt just putkeen, itsellä ei kävisi edes mielessä sijoitella leimoja noin, kyllä olet vaan niin hyvä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sattumalta putkeen : D Olin jopa hahmotellut piirrellen, millaiset näistä olisin halunnut, ja aika kaukana tämä lopputulos on niistä! Mutta improvisaatio on hyvä!
   Ja kyllä ehdottomasti pitää ainakin kerran kesässä tehdä seiloriteemaiset!

   Poista
 4. Voi vitsit ku nätit kynnet! (: Pitääköhä sitä itekki joskus tehä.. :P

  VastaaPoista
 5. Oooo kuin ihanat!! Pitäs ite tänä kesänä kans värkätä seilorit kynsille, sillä viimeks oon tehny vuos sitte:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Anni, mun kynsiguru! Tee ihmeessä, haluun nähdä sulta versiot!

   Poista
 6. Ihanat kynnet, niin raikkaat! :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow