255. IsaDora Volume & Curl -ripsiväri

Kun IsaDora lähetti testattavaksi Sunset in Rio -meikkeitä, sain paketissa myös uuden Volume & Curl -ripsivärin. Testaamaan siis!


Volume & Curl lupaa tuuheutta ja kaarevuutta sekä helppoa puhdistusta. Maskaraharja on kuituharjaksinen ja selvästi kaareva, lusikkainen, omiaan tuomaan "push-up" vaikutelmaa ripsiin. Harja on oikeastaan tässä todella hyvä, vaikka yleensä suosin muoviharjaksisia ripsareita. Kaarevalla harjalla on helppo saada väriä jokaiseen ripseen jo ihan yhdellä sipaisulla, ja harja on vaivatonta saada juuri ripsien tyveen työntämään ripsiä kaarevasti ylöspäin.


Koska värimassaa tarttuu pitkään ja kaarevaan harjaan tasaisesti ja runsaasti, saa jo yhdellä kerroksella hyvin laitettua ripsiväriä. Itse levitän ripsiväriä runsaammin ripsien tyveen ja teen pientä siksak-liikettä, jolloin väriä jää enemmän juuri tyviosaan kuin kärkiin. Tällä harjalla tuon tekniikan tekeminen on kyllä helppoa ja jäljestä saa superluonnollisen.
Toisella kerroksella ripsistä tulee jo todella paksut. Värimassa kuivuu pienellä viiveellä, joten kerrostaminen tämän kanssa on hyvinkin toimivaa. Niin ja alaripsien kanssa tämän kanssa on todella helppo työskennellä! Kerrankin ei mitään hurjia sotkuja alaluomella.


Ihan vedenkestävän ripsivärin vertaista kaarevuutta ei tällä kuitenkaan saa, mutta silti yllättävän hyvin tämä pitää ripsen taivutukset kasassa. Vasemmassa kuvassa jopa todella hyvin. Oikealla, kahden ripsivärikerroksen kuvassa, näkyy että kerrostettu värimassa painaa kyllä ripsiä hieman suoremmaksi, mutta vesiliukoiseksi ripsiväriksi pitää taivutuksen todella hyvin. Kannattaa pitää ripsiväriharjaa jonkin aikaa paikoillaan työntäen ripsiä kaareviksi, jolloin kaarevuus pysyy paremmin, kun värimassa kuivuu.

Poistamisen kanssa ei mitään ongelmia ollut, mutta en kokenut tämän pesemisen olevan mitenkään erityisen helppoa. Väri lähtee soiroina pois. Se on myös helpompi pestä pois ihan vedellä, kuin meikinpuhdistusliinan kanssa, mikä sinänsä muuten ihan jännä huomio.

Sokoksella hintaa tällä on n. 18€.

Saatu blogin kautta testattavaksi.

In English
I got to test the new IsaDora Volume & Curl mascara. I've always liked IsaDora mascaras, they have a really good selection of basic mascaras and this one wasn't a dissapointment. Even though it's not waterproof it holds the curl on the lashes very well, which most watersoluable mascaras tend to straighten out pretty fast. The wand is very good: natural bristles, a long bristle part and a nice curve to get the color to every lash on one single stroke. Actually it was a bit of a surprise how much I liked this wand, I tend to go for the plastic bristle wands usually. The package promises "super easy removal", but honestly I didn't find it to be extremely more removable than the usual mascara's I use.

Kommentit

 1. Innostuin, kunnes luin ettei oo vedenkestävä :D Mulla ei vaan kestä ripset taivutettuina ilman vedenkestävää..

  On muuten ihana uus banneri! Sopii blogille tosi hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, hyvin on kaukana vedenkestävästä. Mikä on kyllä itselle sinänsä hyvä, koska vedenpitäviä en vaan jaksais hinkata pois! : D Mutta joo, onhan siinä se, että taivutukset harvemmin pysyy niin hyvin taviksilla, mutta tällä kyllä paremmin kuin useimpien kanssa!
   Ja kiitos! (: Pian tulee vähän kuviinkin tuota ulkoasumuutosta mukaan. Piti freesata tätä vähän myöhemmin, niin kuvissa muutokset tulee sit vähän viiveellä : D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow