260. Ensimmäinen water spotted -kokeilu

Ja samalla kyllä tasan viimeinen!


Ihan hyvin siis onnistui ja lopputulos oikein mieleinen. Kauhean työläs vain toteuttaa ja ehkä tekniikan kanssa vähän hiomista.


Ehdottomasti kannattaa huolehtia alkuvalmisteluista näiden kanssa. En jaksanut teipeillä suojata kynsinauhoja, olisi pitänyt, sillä näitä sai kyllä siistiä ajan kanssa. Vähän myös tuon kuvion aikaansaamisen kanssa oli hankaluuksia: aluksi kokeilin Elnettillä, mutta ei siitä tullut mitään. Vikaa myös vähän lakassa, kun tuo musta Gina Tricot'n lakka oli turhan paksua. No, ohentamalla lähti pelittämään paljon paremmin ja antiseptinen suihke sai ihan hyvät kuviot aikaan.


In English
My first try at water spotted nails! And for sure the last. I really like the outcome of these nails, but it's just a lot of work. I recommend watching tutorials before doing these and especially focus on protecting the cuticles with tape so you don't need to spend a lot of time cleaning them afterwards. 

Kommentit

 1. Nämä ovat kyllä todella kauniit! :) Kannatti nähdä vaivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näitä kyllä katselee mielellään, mutta vaivan määrä! Ihan järjetön. Iso hatunnosto kyllä niille, jotka tekevät näitä useamminkin : D

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Etenkin auringossa efekti on suhteellisen huikea, vaikka kamera ei nyt ihan täydellisesti sitä edes taltioinutkaan!

   Poista
 3. Tosi kauniit kynnet! Mä en ole koskaan tehnyt water spotted-kynsiä, jokohan olis aika?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokeile ihmeessä! Aika paljon työtä tuohon menee, mutta lopputulos on kyllä hieno. Kannattaa tosiaan suojata kynsinauhat ensiksi ja katsella niitä tutoja, niin menee paljon sulavammin, kun ei tartte itse kaikkia virheitä tehdä ensiksi : D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow