267. Illan naamarutiinit

Aamurutiinit tuli jo käytyä läpi, joten meikän logiikalla ois sitten iltarutiinien vuoro!


Tässä aikalailla perusjutut tavalliseen iltaan. Pari kertaa viikossa on sitten jotain perusteellisempaa kasvojenhoitoa naamioilla ja kuorinnalla, mutta niistä sitten joskus toisten. Muuten tälläiset normi-illat menevät hyvinkin samalla kaavalla, tai oikeastaan kahdella riippuen siitä, onko tullut meikattua vaiko ei.


Hammashuolto first! Lankaimet on ihan loistava keksintö. Hammaslangan käyttö noin perinteisesti tahtoi helposti unohtua, mutta lankaimen käyttö on jotenkin paljon miellyttävämpää, että sen nyt tahtookin muistaa. Pidin kyllä enemmän niistä Jordanin versiosta, nämä Pirkan ovat vähän turhan paksuja hammasväleihini (tmi? : D)
Now Solutionin Xyli-White taitaa olla jo neljäs moiseni. iHerbin suosituimpia tuotteita, eikä ihme. Ehdottomasti suosikkini fluorittomista hammastahnoista: reippaasti xylitolia, valkaisee ja hyvän makuinenkin.


Meikkipäivinä on helppo pyyhkäistä isoimmat meikinrippeet meikinpoistopyyhkeellä. Simplen pyyhkeet ovat olleet käytössä kuukauden verran ja ovat oikein passeleita. Lienevät yksi edullisimmista merkeistä, mutta teho näillä on ihan vastaava kuin muillakin kokeilemillani pyyhkeillä.
Meikittöminä päivinä ensimmäisen puhdistuksen teen Herbinan Fresh Hellävaraisella Puhdistusvaahdolla. Tämä on tullut LivBoxin mukana ja hyvin käyväksi tuotteeksi osoittanut. Puhdistaa kevyesti, mutta tuhtia meikkiä ei jaksa poistaa aivan täydellisesti. Kuitenkin hyvä ensimmäisen vaiheen putsarina.


Ihan varsinaiseen puhdistukseen on sitten luottotuotteeni Salcura Antiacin Daily Face Wash. Ihan loistava, loistava, loistava putsari, josta en luovu. Reissussa ollessani oli mukana muiden merkkien näytekokoisia putsareita ja naamalla tuli kyllä kuva ikävä Salcuraa. Lopputuloksena olikin sitten suhteellisen räjähtänyt naama punaista finniä täynnä. Mitäpä tästä opittiin: ei päivää ilman Salcuraa!
Putsauksen viimeistelee Madre Labsin RosePetal Witch Hazel -kasvovesi. Ra-kas-tan tätä. Tätä tulikin jo hehkutettua kesäsuosikeissa ja tulee kyllä ostetuksi vielä uudestaankin.


Yöksi olen käyttänyt vaihtelevasti joko Salcuran Antiac Activ -geeliseerumia tai sitten Basiron Ac:ta. Iho on temppuillut vähän enemmän taas vaihteeksi ja etenkin ennen menkkoja tuntuu, että naama se vaan räjähtää. Basiron on ollut nyt vähän hätäapuna siihen karmeimpaan näppyilyyn. Mutta noin muuten voi luottaa Salcuraan.
Kosteutuksena olen käyttänyt nyt vähän pakosta Mádaran Deep Moisture Geliä, joka ei kyllä mitenkään kuulu suosikkeiheni. Meikin alla tämä ei toimi ollenkaan, mutta yöksi tämä on ihan passeli, kun ei rullaantumista tarvitse miettiä.
Lumenen silmänympärysseerumi toimii myös yöllä silmänympärysihon kosteuttajana.

In English
A few posts ago I shared my morning routines, so here's the beauty rutines that I usually do in the evenings. I tend to use a nonfluoride toothpaste in the evenings and my all-time favourite definitely is the Now Solution's Xyli-White Refreshmint toothpaste. I als prefer to use these kind of flossers rather than the conventional floss, though the Jordan one's are a bit better than these general store versions (a bit too thick for my teeth). To take the bulk of my makeup off I use Simple's Kind to Skin Facial Wipes. If I'm not wearing any makeup I wash my face first with Herbina's wash foam. For the second wash I always use the Salcura Antiac Facial Wash and finish it off with Madre Lab's RosePetal Witch Hazel Toner, which smells amazing and it really does wonders to your skin. In the evenings I like to apply a serum under my normal moisturizer, usually it's either Salcura Antiac Activ Gel Serum or Basiron AC. As a moisturizer I use Mádara's Deep Moisture Gel.

Kommentit

 1. Nuo Simplen puhdistusliinat on parempia kun mikään kokeilemani kalliimpi. Pirkka ja Rainbow ovat myös hyviä ja tosi halpoja.

  Tilasin Antiacin naamapesun ja active liquid sprayn. Hain ne tänään postista, jännittää kokeilla! Munkin naama on tällä hetkellä aika hirveä. Sellaisia kipeitä, syviä hormonifinnejä. Toivon, että Antiac auttaisi myös mua!

  Kiva postaus! Nyt jään vielä odottaan postausta spesiaalihoidoista. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uh, kuulostaa ilkeältä! Toivottavasti Antiac auttaa, mulla teho näkyi selvästi jo parin viikon sisään. (:

   Poista
 2. Miksi ihmeessä käytät fluoritonta hammastahnaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Henkilökohtaisesti en näe syitä fluorillisille hammastahnoille. Suuhygienistin suorittaman plakinpuhdistuksen yhteydessä ymmärrän kyllä käytön, mutta päivittäisessä hampaidenpesussa pidän fluoria tarpeettomana. Asiasta löytyy paljon tietoa netistä, niin puolesta kuin vastaan ja oman valintani (pääosin fluoritonta hammastahnaa, harvakseltaan fluorillista) olen perustanut useamman lähteen tietoihin. Mitään haittaa fluorin vähentämisessä mulla ei ole ollut, päin vastoin: hampaat ovat pysyneet hyvässä kunnossa ja esimerkiksi aftoja mulla ei ole ollut ollenkaan fluorittomaan tahnaan vaihtamisen jälkeen!
   Kannattaa lukea asiasta enemmän ja tehdä vähän tutkimusta. Jokaisen oma päätös tahtooko käyttää fluoritahnoja vai ei, itse en taho kannustaa suuntaan tai toiseen, kun en asiantuntija tällä alalla ole (:

   Poista
 3. Fluori on myrkkyä. http://www.elinahytonen.fi/2011/01/fluori-suuri-valhe-2/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei se kyllä mitään hellää tavaraa ole. Lapsuuden fluorin liiasta käytöstä onkin sitten itsellä jäljellä fluorivärjääntymät etuhampaissa, en tiedä saako noita sitten koskaan pois.

   Poista
 4. Jos aftoja tuppaa tulemaan niin tahnassa ei saisi olla vaahtoavaa ainetta eli natriumlauryylisulfaattia. Näin syyhygienistinä suosittelen fluorillista tahnaa, jos yhtään on alkavia/paikattuja reikiä. Harvalla kun on aivan karies vapaa suu ja paikallinen fluori säännöllisesti on tutkitusti tehokkain. Lapsena toki fluorin kanssa kannattaa olla tarkkana ja katsoa oikeat määrät.
  Tuo Salcura vaikuttaa mielenkiintoiselta, täytys päästä kokeileen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin hyvä noissa fluorittomissa, että useimmiten on kokonaan sulfaatittomia. Ihan näin mielenkiinnosta, onko tullut paljon vastaan ihmisiä, jotka ovat lopettaneet kokonaan fluoritahnojen käytön ja jos niin, onko hampaiden kunnossa tapahtunut muutosta suuntaan tai toiseen?
   Salcuraa kannattaa kyllä ehdottomasti kokeilla, tuosta blogin sivusta näkyy tagi "Salcura" josta pääsee mm postaukseen jossa on vähän ennen ja jälkeen -kuvia.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow