269. Kesän julkaisemattomat

Ihan kaikkea kuvattua ei taaskaan blogiin asti päässyt, paitsi nyt! Paljon tulee kuvattua päivän meikkejä ja kynsiä, mutta kunnon blogpostauksiin tahdon valita kiinnostavimmat ja onnistuneimmat päältä. Mutta nämä karsinnoista pudonneet saavat näissä julkaisemmattomat-postauksissa vielä oman mahdollisuutensa! (Katson tässä samalla Netflixistä RuPaul's Drag Raceä, ehkä viihdyttävin ohjelma hetkeen, katsotaan kuinka osaan keskittyä kahteen asiaan yhtä aikaa!)


Okei, heti alkuun tälläiset päivän meikit, jotka eivät vaan toimineet niin hyvin kuin olisin halunnut. Molemmissa käytetty pääasiassa Shiseidon Eye Color Barista violettia ja magentaa, sävyt jotka kyseisestä paletista ovat jääneet aika käyttämättä. Joo, eipä mikään ihme.


Kynsijuttuja ei tullutkaan jämäkansioon kuin nämä kaksi. Ensimmäisessä O.P.I:n Barefoot in Barcelona ja kokeilussa ensimmäistä kertaa kynsitarroja. Olivat ihan liian kapeat omille kynsille, en innostunut. Mutta noin muuten ihan älyttömän hauska idea ja kätevät kuin mitkä, jos leimaus ei innosta. Tarrat saatu OPI:n tapahtumasta alkukesältä.
Tribaalikynnet aika peruskauraa, pohjalla blogin kautta saatu IsaDoran Classic Nude.


Nämä silmämeikit ovat keskenäänkin jo aika samantyyppisiä ja aika sellaisia mitä blogissa on tullut jo näytettyä. Ensimmäisen kuvan meikki theBalmin Nudetude-paletilla tehty pronssinen kokonaisuus, toisena safarihenkinen meikki Wet n' Wildin luottopaletilla Comfort Zone. Alla suosikkirajaus: Goshin Bluegrass.

Sashay, away!

Kommentit

 1. Oih nuo molemmat nudekynnet on tosi kauniita!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Ittellä ne meni vähän semmoseen "no joo ok" -kategoriaan, mutta tässä taas näkee, että on näitä ihan kiva sitten julkaista kuitenkin : D

   Poista
 2. Noi pitsitarrat on ihanat ja makeet kynnet, tosi harmi, että olivat liian kapeaa sorttia. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin, muuten olisivat olleetkin tosi symppikset ja vaivattomat! Vähän sama ongelma on normaaleissa leimauslaatoissa, että usein kokokynnen kuvio on liian kapea.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

117. Talven punaista

833. Vaaleat kulmakarvat ja utuisen musta silmämeikki