277. Barry M Gelly Hi Shine Lips Capella

Tällä kertaa tuli hyvin vahvasti sellainen olo, että tämä uudempi Barry M:n vaaleanpunainen huulikynä saa olla meikin pääosassa. Tuli aika nopeasti mieleen BeautyBayn omasta luomiväripaletista ihanat vanhanroosan sävyt, joita muistelen käyttäneeni viimeksi joskus keväämmällä.


Kun luomivärit jäivät sävyjensä puolesta vähän vaaleammiksi, sopi vaaleanpunaisten huulten kaveriksi klassinen musta rajaus yläluomelle. Ja koska fiilis oli niin söpö, pääsi nutturan kaveriksi vielä musta rusetti sivulle. Kerrankos sitä!

Nuo Barry M:n huulikynät ovat muuten ihan älyttömän kivoja! Näin huulimeikkiin tottumattomalle tuollainen pienempi kynä on todella helppo käyttää. Lisäksi tuntuvat huulilla oikeastaan samalta kuin huulirasva: todella kevyeltä ja jopa kosteuttavalta. Capella myös pysyy päivänmittaan hyvin huulilla, en ainakaan itse huomannut mitään värinkarkailua pitkin poskia.


In English
Wow, it's been a girly day! Felt like building this look aroung the Barry M Gelly Hi Shine Lips Capella, a fresh rosy pink shade with a beautiful shine to it. I absolutely love it! So easy to apply (even for a lip makeup newbie) and feels like a lip balm on the lips. For the eye makeup I used the rosy shades from the BeautyBays Flawless Chic palette and a classic winged eyeline. Oh and heaps of mascara.

Kommentit

  1. Samaa mieltä Barry M:n kynistä! Sun vinkistä tilasin tän Capellan, innostuin ja tilasin myös SIriuksen joka ei vielä ole saapunut. TODELLA hyviä ja miellyttäviä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ah se Sirius on muuten kanssa nätti! Tahtoisin vielä sen ja Vegan. Tai oikeastaan kaikki : D Nää on niin huikeita ja ihana kuulla, että säkin tykkäät! (:

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow