286. The Finnish(able) Nail Art Challenge

Ensimmäistä kertaa muuten osallistun mihinkään lakkaushaasteeseen. Näitä nyt on ollut vaikka mitä, kovasti on esimerkiksi houkutellut set 30 päivän haaste, jossa jokaiselle päivälle eri teemalla jotain lakkailtavaa. Pari viikkoa sitten törmäsin suomalaiskanssabloggaajien tekemään The Finnish(able) Nail Art Challengeen ja ai että, ihan älyttömän hyvä, mä oon niin messissä! Tässä on ollut keksimässä mukana Polish Thisin Annie, Nerdic Nailsin Mirka ja Katjamaria. Kiitos tytöt, tää on oikeasti jotain parhautta!


Haaste ilmestyi jo pari viikkoa sitten, joten vähän jälkijunassa näitä teen. Eli ei nyt ihan jokaiselle viikolle välttämättä tule mitään ja hyvin mahdollista, että näitä ilmestyy Instagramiin ennen blogia, mutta blogiin anyway tulee sitten vähän yksityiskohtaisempaa analyysiä. 


Ensimmäisen viikon ensimmäinen haaste: Something New. Lähdin testaamaan uutta koristelutyyliä: tuorekelmulla töpöttelyä. Eli kunnon tuppo elmukelmua ryppyyn, lakkaa alustalle (sininen pastillirasian kansi tässä tapauksessa) ja siitä kynsille. Käytin töpöttelyssä kahta eri harmaata sekä vielä päälle tuolla samalla pohjasävyllä. Lisäksi nimettömässä ja peukalossa valkoisella leimakuviot. Näistä tuli aika kivat!


OPI - My Boyfriend Scales the Walls, French Quater for Your Thoughts, Orly - Faint of Heart, White Out
MoYou London - XL Pro 02

In English
Three Finnish fellow bloggers created an awesome nail art challenge for the autumn and winter. I really haven't been this excited about a challenge propably never before. First challenge of week 1 was "Something New". I went with trying out the saran wrap decorating style for the first time. I actually really like the outcome and will definitely try this out again! You can easily follow these challange creations, mine and others, on Instagram #ablecaw14. 

Kommentit

 1. Tuntuipas kivalta nähdä tämä postaus päivittyneiden blogien listalla! :) Erittäin mukavaa, että olet lähtenyt haasteeseen mukaan!

  Tykkään näistä kynsistä kovasti, tuo söpö leimaus sopii hyvin vähän rosoisempiin kynsiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän jälkijunassa, mutta parempi myöhään ku ei millonkaa vai miten ne sen sanoo! : D (Ei vaa, siellä Instan puolella vähän paremmin aikataulussa kuin blogin puolella, tosiaan)

   Poista
 2. Oonkin jo Instassa ihastellut myös sun haastekynsiä, mutta nyt pääsee lueskelemaan myös blogin puolella, jee! :) Mahtavaa, että oot innoissasi tästä haasteesta! Miä oon myös ja aina vaan enemmän, kun useammat ihmiset lähtee mukaan. Se on niin hauskaa seurata muiden kynsiä myös samoista aiheista! :)

  Hihi, btw, Thisin kuulostaa sekä erityisesti näyttää kirjoitettuna aina niin hassulta! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thisin... hehee!

   Mutta siis kiitos vaan teille, tää on oikeasti todella hyvä!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Mäkin kyllä tykkäsin näistä aika kovasti (:

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

117. Talven punaista

833. Vaaleat kulmakarvat ja utuisen musta silmämeikki