288. Rimmel Apocalips Across the Universe

Onneksi satuin löytämään pari viikkoa sitten Citymarketin tarjouspäiviltä hyvään hintaan alennettua Rimmelin Apocalips-huulilakkoja. Arvoin kahden punaisen väliillä, Big Bangin ja Across the Universen, mutta Beatles-nimi veti puoleensa ja pääsi mulle syyspunaksi.


Kivoja syysvärejä löytyy myös Sleekin Vintage Romance paletista, josta useimpina päivinä on luomilla ollut tiilenpunaisa sävy Propose in Prague.


Propose in Prague on todellakin syksyinen, jännästi kuitenkin erilaisempi kuin mitä paletissa. Tuolla on saanut jo yksinään kivan kevyen meikin tehtyä, mutta siihen on ollut kiva yhdistää Court in Cannesia ja Lust in LA:ta. Tässä meikissä vielä Love in London ripsirajassa.


Apocalipsit ovat kyllä hyviä. Etenkin kun niitä saa ihan Suomestakin ja sopivalla hinnalla. Jotain ehkä näiden helppoudesta kertoo vielä se, että siistin lopputuloksen saa jopa ilman huultenrajausta. Jopa minä!

In English
Rimmel's Apocalips lip laquers are just wonderful. I found this lovely dark red Across the Universe on sale and really glad I bought it. The perfect shade for autumn and even winter. 

Kommentit

 1. Oi! Nyt näyttää hyvältä. ♡ toisaalta, aina näyttää hyvältä.

  Sun huulet. ♡

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Ai niin, muiskautin Olli-kisulle pusun päälaelle tossa yks päivä, enkä muistanut omia punattuja huulia. Hitto, että jaksoin nauraa sen vaaleanpunaiselle suukkopäälle : D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow