290. Sleek Makeup -rakkautta

Pitkästä aikaa kunnon swatch-kuvia! Näiden kahden i-Divine-paletin ostamisesta on jo jonkin aikaa, mutta swatchailemaan päädyin vasta nyt. Vaikka näitä on useammassa blogissa näkynyt, etenkin tuon uudemman paletin puolesta, niin näistä on kyllä hyötyä itselle. Swatch-kuvista saa paljon paremman kuvan, miltä sävyt näyttävät luomella (etenkin muuten w7:n In the Buff on sellainen paletti, että swatch-kuvista todellakin on hyötyä sävyjä valikoidessa!). 


Uusin i-Divine-paletti, Arabian Nights, ilmestyi kesällä ja on kyllä näkynyt todella monessa blogissa. Tää on kyllä ehkä suosikkini kaikista Sleekin luomiväriseteistä, tässä on useampi todella, todella upea sävy.
Swatch-kuvissa käden alaosassa käytetty Benefitin Stay Don't Stray -pohjustusainetta, joskaan kovin suurta eroa pohjustamattomaan ihoon ei ole. Kaikissa sävyissä hyvä, kermaisa koostumus ja noin yleisesti todella laadukkaita nappeja. Pienoisen pettymyksen koostumuksessaan tuottavat kyllä kultainen Gold Souk, metsänvihreä Sultan's Garden (voi kun tämä olisi pigmenttisempi!) ja hailakampi ja hileisempi liila Valley of Diamonds. Muut sävyt: priimaa, priimaa, priimaa.


Ylärivi: Scheherazade's Tale, Gold Souk, Aladdin's Lamp, Sultan's Garden, Hocus Pocus, Simbad's Seas
Alarivi: Genie, Black Magic, Stallion, Sorcerer, Valley of Diamonds, 1001 Nights


Hieman vanhempi paletti, Vintage Romance, on aika poikkeus kokoelmaani kovin liilaisilla sävyillään. Mutta tämän kanssa swatchaus todellakin helpottaa hahmottamaan hieman noiden sävyjen käyttöä. Tätä palettia on tullut nyt käytettyä todella paljon, etenkin ylärivin keskimmäisten sävyjen takia. Huh, rakastan noita metallisia sävyjä! Tässä paletissa hieman heikompia yksilöitä on swatch-kuvistakin päätellen ylärivin sininen (tässä olisi hyvä olla primeri mukana) ja alarivin kaksi viimeistä nappia. Hauska muuten verrata näiden kahden kultaisia sävyjä, Vintage Romancen Meet in Madrid on koostumukseltaan kyllä todellakin se voittaja verrattuna Gold Soukiin.


Ylärivi: Pretty in Paris, Meet in Madrid, Court in Cannes, Lust in LA, Romance in Rome, Propose in Prague
Alarivi: A Vow in Venice, Marry in Monte Carlo, Honeymood in Hollywood, Bliss in Barcelona, Forecer in Florence, Love in London. 

Vintage Romancessa on kanssa ehkä kivoimmat sävyjen nimet!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow