291. Watch Dogs -inspiraatio

Toisen viikon Finnish(able) Nail Art Challenge ensimmäisenä teemana oli sitten "Peculiar Inspiration". Tuli heti mieleeni Bourjoisin kynsitarrat, jotka ovat olleet nail art -laatikossa jo jonkin aikaa koskemattomina ja odottaneet tilaisuuttaan. Kun nuo ostin, niin pelattiin miehen kanssa kovasti Watch Dogsia ja geometriset kuviot todellakin muistuttivat pelistä ja päähenkilön, Aidenin, hakkerointigrafiikasta.

Jos Watch Dogs on ihan outo juttu, niin noin tiivistäen kyseessä on videopeli, joka sijoittuu teknologiavalloitteiseen Chicagoon ja päähenkilönä on omankädenoikeutta jakava Aiden Pearce. Kartta on ihan älyttömän iso, pääsee hurjastelemaan Chicagoa useammallakin eri autolla ja pyssyttelemään pahiksia ja pahisjärjestö Blumea vastaan. On kanssa ongelmanratkaisutehtäviä, hakkerointia Aidenin superpuhelimella, rikollisten jahtaamista, mysteerien selvittämistä ja suhteellisen jännittävä tarinakin. 


Värivalintojen ja siirtokuvien osalta ihan jees nämä kynnet, tosin OPI:n pikakuivattava päällyslakka vetäisi vasemman käden siirtokuvat rikki, kun vissiin levitin liian rajusti ja liian nopeasti lakan päälle. Watch Dogs -logo keskisormessa.. No joo, en sano mitään!


OPI - French Quater for Your Thoughts, My Boyfriend Scales the Walls, Barry M - Black Multi Glitter, Gina Tricot - Black, Bourjois Nail Tattoos

In English
#ABLECAW14 Challenge's second week's first theme was "Peculiar Inspiration". As my inspiration was Watch Dogs, awesome game we've been playing with my boyfriend. 

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Kiitos! Mietin jo, että kannattaako näitä julkaista, kun omaan silmään näytti vähän köykäisiltä, mutta onneksi tuli laitettua esille! (:

   Poista
 2. No eihän nää nyt tuota logoa lukuun ottamatta ole ollenkaan huonot, päinvastoin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi kiitos! Ja no, tuo logohan sinänsä onnistunut, jos alkuperäiseen vertaa, mutta tuo keskisommittelu ei ihan omaa silmää niin hivele : D

   Poista
 3. Oh, oh, oh. On kivat,kovin kivat. Watchdogs <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow