298. Supersankari koko maailman

Vähän jälkijunassa tulee nyt isompi satsi #ablecaw14-haasteen kynsitaiteiluja! Mutta vielä messissä ollaan ja yritys saada haaste tehtyä loppuun asti on vähintäänkin kova. Neljäs viikko haastetta alkoi teemalla "Play that song", ihan erityisen inspaava! Omaksi inspiraatiobiisiksi valikoitui Kuusumun Profeetan mun ihan kaikkien aikojen suosikkilevyltä Jatkuvasti maailmaa pelastamaan kyllästynyt supersankari viimeinen kappale Supersankari koko maailman


Olen supersankari koko maailman 
On ylläni punainen viitta ja punainen sydän 
Kasvoillani silmikko pitsikankainen


Orly - Ruby, Orly - White Out, Nubar - White Polka Dot, MoYou London - Bridal 


Muistaakseni neljä vuotta sitten tutustuin ensimmäistä kertaa Kuusumun Profeettaan ja nimenomaan tästä albumista koko innostus lähti. Aluksi mietin, että hitto onpa outoa, mutta aika nopeasti se vaihtui ajatukseen, että en mä varmaan ole kuullut mitään yhtä upeaa. Supersankari koko maailman on ihan loistava lopetus albumille, ehkä myös korvakoukkuisin kaikista. Ihan loistavaa, loistavaa, loistavaa.

Vielä hauska knoppitieto: kolmeen vuoteen en ole himassa kuunnellut mitään muuta kuin Kuusumua ja Pariisin Kevättä. Joo. Hauska.

In English
Next in the #ablecaw14 challenge was "Play This Song". I was inspired by a song called Supersankari koko maailman (Superhero of the world) by Kuusumun Profeetta. Kuusumun Profeetta is one of my all time favourite bands and the song too. The first few lines of the lyrics are somewhat like this: I am the superhero of the whole world, with a red cape and a red heart, on my eyes a mask of lace.

Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, Iina! Pitsikuviolla ei voi mennä vikaan : D

   Poista
 2. Kerrassaan upeat! Sopivat mun poikkeuksellisen aikaisin saapuneeseen joulunodotusfiilikseen!
  Kuusumun Profeettaa muuten kuuntelin minäkin joskus :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on näissä kyllä vähän sellainen "lunta tulvillaan" -viba : D Mutta voiko Kuusumun Profeetan kuuntelemisen lopettaa muka? : D

   Poista
 3. Iiihanat kynnet, komppaan kyllä yläpuolella olevaa kommentointia, joulumieltä aiheuttaa nämä jo muiden tunteiden lisäksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos (: Mä muuten kyllä joo assosioin tän biisin aika kovasti talvikappaleeksi, onhan siinä lumestakin puhetta!

   Poista
 4. Kauniit kynnet! Ja hih, olen aivan varma että multa löytyy tuo levy, Kuusumun profeettaa on tullut kuunneltua :) Voisinkin etsiä sen levyn, muistan kyllä tykänneeni todella paljon yhtyeestä, nyt tosin musiikkimaku on viime vuodet ollut kallellaan elektronisempaan sekä shoegaze/indierock-meininkeihin. Oletko kuunnellut Eleanoora Rosenholmia? Rättöhän vaikuttaa myös siinä. ER.ia multa ei levyhyllystä löydy, voisikin veronpalautusten tultua tehdä levyhyllyyn täydennystä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo! Tai-Panin Paholainen soi joskus ahkerasti repeatilla päivästä toiseen!

   Poista
 5. Aivan ihanat kynnet, todella upeat :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow