299. Tyhjät puolikuut ja elämäni kauhein päivä

Näiden teon aikaan oli kyllä vaikeaa. Olli oli todella huonossa kunnossa, odotin eläinlääkärin vastaanotolle aikaa ja piti saada ajatukset siirrettyä hetkeksi johonkin muuhun. Huonokuntoisen rakkaan Ollin katsominen vierestä oli tuskaista, eikä hirveästi ollut keinoja helpottaa oloa, kun ei ollut aavistustakaan mikä voisi olla vikana. 

Eläinlääkärille päästyä Ollin voimat alkoivat loppua, eikä kunnan eläinlääkäri osannut sanoa löydöksistä enempää vaan ohjasi suoraan spesialistille. Ultraamisen jälkeen oli aika selvää, ettei mitään ollut tehtävissä. Lymfooma oli vallannut lähes koko kehon ja näiden viimeisten tutkimusten aikana Ollin oli jo hankala hengittää itse. 

Aika on mennyt nyt surua työstäessä, niin meillä miehen kanssa kuin kahdella muulla kissallamme. Niiden dynamiikka oli aluksi ilman Ollia ihan kummallinen, eivät oikein samaa kieltä keskenään puhuneet. Nyt kuitenkin jonkin verran jo leikkivät keskenään ja yksi päivä huomasin Vienon pesevän Kristoa! On vähän jännittänyt, miten tulevat kahdestaan toiseen, ovat niin eri maailmoista. 

Mutta tämän takia blogi on tosiaan ollut nyt hiljaiselolla. Toivottavasti olette siellä ymmärtäneet. Koitetaan nyt päästä taas normaaliin arkeen kiinni ja pommitan teitä nyt sitten ahkerasti kosmetiikalla ja kynsillä, eikös joo!


OPI - I Vant To Be A-lone Star

In English
The reason for the recent blog silence was for the sudden loss of our dear cat Olli. Words can not really describe how huge of an effect it has had on our family not to mention our two other cats. It has taken it's toll on us and the blog hasn't been on my mind really. These nails I made on the day Olli started having bad symptoms: breathing difficulties, noticable pain and had lost his appetite. It all came so suddenly. And there wasn't much to do on the day when waiting for the vet's appointment. As we got there, the vet couldn't tell us a definite reason for the symptoms and sent us to a specialist. By this Olli's condition had gone from bad to worse. We arrived to the specialist but by then it was clear that there was nothing that we or the vets could do. We found out that Olli had very bad lymphoma that had spread to his whole body. Even if we had found this out earlier the prognosis would've been practicly hopeless. Now I can only be happy for the three years I has with him, I wouldn't trade those for anything. Olli really did save my life, was there when I needed someone. I couldn't have loved that cat any more than I did. 

Kommentit

 1. <3 Jaksamista teille! Kynnet ovat tosi ihanat ja hentoiset :)

  VastaaPoista
 2. Jaksamista! <3 Tosi kaunis tuo OPI!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Tuo OPI on kyllä ehkä mun suosikki talvilakka!

   Poista
 3. Paljon jaksamisia sinne. <3 ihanat kynnet oot tehnyt, tais mennä tuo lakka himotuslistalle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Iina <3 Toi on kyllä ehkä täydellisin vaaleansininen ever!

   Poista
 4. Voi :( Jaksamista teille!! Kynnet ovat todella kauniit.

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos. Päivä kerrallaan ja onneksi on nuo kaksi muuta kissaa.

   Poista
 6. Paljon voimia sinne! <3 :(
  Tosi nätit kynnet, yllättäen tuo sävy vetoaa täysillä minuun!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Mä muuten jotenkin arvasin, että tykkäisit näistä! : D

   Poista
 7. Kovasti voimia teille<3 Kyllä täällä jaksetaan oottaa! Ei varmasti ole ollut helppoa, mut ehkäpä ajan kanssa helpottaa.
  Tuo OPI on vaan niin jäätävän kaunis, huolisin itellenikin! Oon sitä ystävämyynneissä katellu aina, joten ehkä ens kerralla se lähtee mukaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ja joo ei tässä voi muuta tehdä kuin antaa ajan kulua.
   Mä oon itseasiassa tuon juuri ystävämyynnistä ostanut!

   Poista
 8. Voi Olli ♡ Jaksamisia teille! ♡

  VastaaPoista
 9. Osanottoni! Tiedän, miltä rakkaan kissakaverin poismeno tuntuu. Ei siihen totu koskaan. Onneksi kipu on poissa. Iso hali!

  VastaaPoista
 10. Voi kurjuus, luopuminen on rankka juttu :( Voimia! <3

  VastaaPoista
 11. Otan osaa suruunne.

  Blogihommia teet just sitten ja sillä tavalla kun itse kykenet, äläpä siitä stressaa. Jaksamisia. <3

  VastaaPoista
 12. Kiitoksia kaikille kommentin lähettäneille. Mukavaa saada täältä myös tukea. Kiitos.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

117. Talven punaista

833. Vaaleat kulmakarvat ja utuisen musta silmämeikki