301. Elämäni aakkoset 2/3

Ensimmäinen osa tässä: Elämäni aakkoset 1/3


I - Itsenäisyys 
Tästä mä pidän hyvin voimakkaasti kiinni. Tykkään tehdä asiat omalla tahdillani, omalla tavallani ja omasta tahdostani.

J - Jäätelö 
En syö sipsejä, en leivoksia, en karkkia. Mutta jäätelö! Ai että. Rakastan isosti.

K - Keräily 
Huomaan, että nämä menee hyvinkin kausissa, mutta aina on jotain, jota tulee hc-kerättyä. Näitä on ollu muotilehdet, levyt, leffat, valokuvakirjat ja tällä hetkellä kosmetiikka. Tosin kosmetiikka tuntuu erityiseltä muihin verrattuna, kun se on ollut elämässä oikeastaan niin kauan ja erilailla pysyvänä elementtinä. En osaa nähdä kyllästymistä ihan hetkeen. Juuri nyt projektina on noiden kirjojen myynti eteenpäin, muut onkin jo saatu hyvin nurkista pyörimästä ja rahaksi uusien juttujen keräilemiseen.

L - Luonnonmukaisuus 
Niin ruoassa, kosmetiikassa ja missä vain mahdollista, suosin luomua. Ruoan suhteen tuo näkyykin aika vahvasti, kosmetiikan osalla vähän vaihtelevasti. Etenkin meikkien kanssa yleensä hinta ja valikoima ratkaisee - valitettavasti vielä luomutuotteet eivät pysty aina vetämään vertoja tavistuotteisiin. Mutta pienikin valinta on aina suunta oikeaan!

M - Misukkamirrit 
Kissat <3  Niillä on kyllä niin iso merkitys elämässä. Niin tärkeitä ja rakkaita. Meidän kolmen lauma menetti hiljattain yhden joukostaan, Ollin. Menetys on ihan älytön. Olli oli mun ensimmäinen kissa ja oli oikeastaan mun hengen pelastus. Kun muutettiin miehen kanssa yhteen joukkoon liittyi meidän höpöpöpsykkä Vieno ja niistä tulikin Ollin kanssa ihan erottamattomat. Kristo, ensimmäinen rotukissamme (maine coon), muutti vuosi sitten meidän syliimme ja täydensi kolmikon kyllä ihan kummallisen yhtenäiseksi symbioosiksi. Vieno ja Kristo tällä hetkellä opettelevat vielä vähän toimimaan yhteen ja olemaan vain kahdestaan, mutta toivottavasti aika niidenkin suhteen auttaa.


N - Nettiostaminen 
Ruokaa lukuunottamatta ostan lähes kaiken netistä. Etenkin noin kosmetiikan osalta nettikaupoista saa niin paljon edullisemmin, vielä kun huomioi eri alennukset, koodit ja vertailee sivustojen hintoja keskenään. Ilman nettiä ei oma kosmetiikkaharrastus olisi varmastikaan lähelläkään niitä mittoja mitä se nykyään on.

O - Oot meikannut 
Oot meikannut on pyörinyt lähes jokapäiväisenä messissä jo yli puolitoista vuotta. Sitä ennen oikeastaan jo kymmen vuoden ajan pitänyt jonkinlaista blogia, tosin ne ovatkin olleet sitten livejournalia ja suljettua nettipäiväkirjaa. Jossain vaiheessa oli kaverin kanssa joku muotiblogikin, mutta vissiin kyllästyttiin sen kanssa puolessa vuodessa. Blogi on kyllä kovin rakas, ihan ykköspaikka päästä hehkuttamaan kivoja löytöjä ja paikka johon tallentaa mitä kaikkea on kynsille tai naamalle taiteillutkaan.

P - Parisuhde
Niin vaan kovasti rakastan tuota miestä. Ehdottomasti upein ihminen ketä olen elämäni aikana tavannut. Mun parhain ystävä, ihailemani henkilö ja todellakin se rakkain maailmassani. Sopivasti samanlainen ja tarpeeksi erilainen, ollaan vähän niin kuin kahden palan palapeli. Lol. <3 Ei kun muuten neljän palan, koska kyllähän noi meidän karvapallukat kuuluu ehdottomasti mukaan!

Q - QWERTY 
Paljon aikaa tulee vietettyä koneella, mutta ei se oikeastaan jaksa edes harmittaa. Nykyään oma koneilu liittyy lähinnä bloggaamiseen ja blogien lukemiseen sekä pelaamiseen. Mitäpä muutakaan.

Kommentit

 1. Siinä missä viime aakkoset oli semmonen hyvätuulinen "hei mä oon tossa ihan samanlainen. ja tossa ja tossa!" -postaus niin tämä oli sitten semmoinen ihana tunteikkaampi aakkospläjäys :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kunnon rakkauspostaus! Mies, kissat, jäätelö ja meikit <3 Ashtfdf, kohta tulee liikaa sateenkaaria ja yksisarvisia tähän : D

   Poista
 2. Mä niin samaistun tohon P-kirjaimeen. :D Ihanan siirappista. <3 Mä niin tykkään lukea näitä aakkosia, kiva tietää tyypeistä enemmän ja samalla tuntuu että tutustuu paremmin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep : D Mannapuuroa ja mansikkaa ja sillee.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow