303. Kastehelmi kynsillä

Huh, onneksi on ablecaw14-haaste, koska muuten ei tässä olisi tullut hetkeen kyllä lakkailtua kynsiä! "Familiar Pattern" teemaan tein pikapikaa dotting toolilla ja Benecosin Urban Graylla päiväkahvikupista kopioidut Kastehelmi-kuviot. Mulla oli ennen myös ihanat lasiset kulhot samaa teemaa, mutta onnistuin molemmat tiputtamaan lattialle! Pahus.


Rimmel - White Bright, Benecos - Uran Gray

In English
For the "Famial Pattern" challenge I went with a super quick dotting tool mani inspired by one of my favourite Iittala-patterns: Kastehelmi. 

Kommentit

 1. Tää on kyllä tosi kiva kuosi kynsillä, tykkään! :) Ja erityisesti tykkään myös siitä, että haaste on inspiroinut lakkaamaan silloinkin kun muuten ei olisi tullut lakattua! Se on siis toiminut juuri niinkuin pitääkin. :)))

  VastaaPoista
 2. Ihanat, tosi hauska idea ottaa tuosta kupista kuviot. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, näissä tuli kyllä ihan yllätyksenä inspiraatio. Join iltapäiväsumppia ja katsoin kuppia ja yhtäkkiä muistin, että niin se oli se kuviohaaste ablecaw:ssa tällä kertaa!

   Poista
 3. Tykkään tosta väriyhdistelmästä tosi paljon! Pilkut erottuu mutta ei kuitenkaan liikaa, ja kaikessa erikoisuudessaankin suht neutraalit. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toi on muuten ihan huippu tuo Rimmelin vaalea valkoinen ranskislakka. Sitä löytyy aina ihan hulluilla alennuksilla jostain poistohyllyistä.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

117. Talven punaista

833. Vaaleat kulmakarvat ja utuisen musta silmämeikki