307. Lakkalaatikkoon unohtunut

Huh, ihan kuin olisin superjäljessä näiden ablecaw14-haasteen lakkailukuvien postaamisessa blogiin! Jos koittaisi nyt saada puserrettua näitä ulos ihan teidänkin nähtäville, vaikka sitten vähän vähemmillä höpinöillä, niin saisi välistä sitten kosmetiikkajuttua tehtyä (:


Pisimpään lakkalaatikossa majaillut ja kynsille korkkaamaton lakka on ollut O.P.I:n Hands Off My Kielbasa!, murrettu vaaleanpunainen hennolla kultaisella shimmerillä.

Näin kynsilläkään en osaa vielä sanoa pidänkö tästä vai onko tämä oikeasti vaan ihan kauhea. Todella hämmentävää.

In English
"The One That Never Got On Nails" -challenge and I chose to finally use O.P.I's Hands Off My Kielbasa which I've had probably for a year now. It's a misty rose with a subtle golden shimmer to it. Even after testing this on my nails I really can not say whether I like it or really hate it. There's definetly something very strange about this polish. Either it's totally grandma or romantiquely delicate. I just can't decide! 
Keep or toss?

Kommentit

 1. Musta tää on kyllä nätti, eikä yhtään kauhea. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo siis en tosiaan osaa sanoa, eka aattelen että tosi suloinen, mutta viiden minuutin päästä, että ihan hirvee ja sit taas onpas kiva!

   Poista
 2. En ihmettele, ettei tuo oo päässy kynsille.. :D Tuommoset sävyt ei ainakaan itteä sytytä. Mutta nuo glitterit ainakin on kivat! :D :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha no niimpä! Ehkä täytyy kyllä vielä kokeilla vaikka mattana tai valkoisilla leimauksilla.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow