309. Supertummaa huulilla

Vaikka tämä oli itsellä halloween-meikkinä, niin tajusin että tämähän toimisi passelisti myös pikkujoulu tarkoitukseen! Tummat, viininpunaiset huulet ovat jo itsessään hyvä statement, että muun meikin voi jättää vähän simppelimmäksi ja silti näyttää siltä, että kovasti olisi kasvojen ilmeeseen panostanut.


Täytyy kyllä myöntää, että tästä silmämeikistäkin diggasin aika paljon. Käytössä oli Sleek Makeupin Au Naturel -paletti, siitä tarkemmin valikoituna tummia liiloja (Conker, Mineral Earth, Regal), vähä ruskeaa (Cappucino, Bark) ja keskellä liikkuvaa luomea pienenä valonpilkahduksena shamppanjaisaa helmiäistä (Taupe). Swatch-kuvat tuon paletin sävyistä löytyy muuten tästä: 129. Siloisia paletteja.


Huulilla käytin pelkästään huultenrajauskynää, Bourjoisin Plum it Upia. Ihan älytön. Olisi muuten täydellinen, jos siinä olisi sellainen twist-up tyyppinen mekanismi, mutta ei, terotettava tuo on.

On muuten kurjaa, kun näitä meikkikuvia on tullut nyt otettua todella vähän (siksi nyt vasta tuleekin lokakuun lopun meikkiä), kun valoa ei kertakaikkiaan vaan riitä! Harkitsen kohta ihan tosissani parin lightboxin hankkimista...

In English
Following the Halloween themed nails, here's my Halloween makeup look. The main focus is on the lips: for this dark plum shade I only used the Bourjois's Plum it Up lip pencil. Oh the smoothness! I kept it rather simple on the eye makeup, using misty violets and browns but added a dash of light with a shimmery champange shade on the center of the lid. For the eye makeup I used Sleek Makeup's Au Naturel eyeshadow palette.

Kommentit

 1. Upean tummat huulet ja kaunis kokonaisuus! Itse en rohkenisi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ja miettii vielä sitä, että vuoden alussa en uskaltanut käyttää MITÄÄN huulimeikkiä! Aikamoista.

   Poista
 2. Noi tummat huulet sopii sulle ihan mielettömän hyvin. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos. Aika jännä, etten olisi vuosi sitten varmaan edes uskaltanut katsoa näin tummaa huulipunaa : D

   Poista
 3. Tumma huulimeikki näyttää hyvältä. Pistinkin vasta tilaukseen pari vähän tummempaa sävyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oo kiitos. Haluan päästä sit näkemään blogissas kuvia! (:

   Poista
 4. Wau! Todella upea look, voi vide kun oon onnistunut hukkaamaan mun yhden tosi tumman punan :( Täytyy nyt kyllä tehdä sille etsintäoperaatio!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No ihmeessä, täytyyhän sitä nyt ainakin yksi tumma puna olla ; )

   Poista
 5. Tuo huulimeikin väri on todella upea! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nice, kiitos! Nuo Bourjoisin liplinerit kyllä todella yllätti laadukkuudellaan ja pehmeydellään (:

   Poista
 6. Hei multa oli tää postaus mennyt ohi aiemmin, mutta nytpä pakko hihaista että nää näkyvät huulimeikit näyttävät sulla todella mahtavilta :) Me likey!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oon käyttänyt nyt ahkerasti huulimeikkejä, mut jostain syystä ei oo päätyny hirveesti blogiin asti. Pitäis ottaa itteensä niskasta ja hommata ne valot et vois kuvata enemmänkin!

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

117. Talven punaista

833. Vaaleat kulmakarvat ja utuisen musta silmämeikki