314. Teipit kynsillä ja valaisupohdintaa

Jos ihan totta puhutaan, on itseä harmittanut, ettei blogissa ole hetkeen ollut juurikaan meikkipostauksia. Kynsijuttua on sentään ollut, kiitos Ablecaw-haasteen, mutta itse kirjoitan (ja luen)  mieluummin meikeistä. Mutta ei tuolla vaan ole valoa! Vaikka olisin saanut hyvän ja blogin arvoisen lookin tehtyä, on ulkona joko täysin harmaata ja valotonta tai kello lähentelee jo neljää ja aurinko laskenut seuraavaa aamua odottamaan. 

Pari lamppua softboxeilla kiinnostaisi todellakin hankkia, mutta siinä kyllä jarruttelee se, että tuleeko blogista liian geneerisen kosmeblogin näköinen. Keinotekoisella valolla, kun on niin se tietty lopputulos, jonka tunnistaa helposti ja saa kuvat näyttämään tietyllä tavalla hyvin samanlaisilta. Luonnonvalo kun tosiaan on se "mun juttu", ollut ihan kuvaamisen aloittamisesta asti, joten keinovalon ottaminen messiin tuntuu vähän oudolta. Mutta en nyt tiedä mitä vaihtoehtoja tässä oikein on, jos talvi jatkuu näin valottomana. Mitä mieltä te ootte?


China Glaze - Kalahari Kiss, Barry M - Countess

Ablecaw'issa oli tosiaan teippailuhaaste tällä kertaa. Oon tainnut pariinkin kertaan todeta, että ei oo ihan mun juttu. Vaatii hirveästi tarkuutta ja keskittymistä. On tää sentään helpompaa kuin waterspottingit tai marmoroinnit! (Kokeilin muuten tässä yksi päivä ihan oikeaa vesimarmorointia kynsille, ihan tähän haasteeseen. Joo ehei, ei todellakaan onnistunut. Täytyy kehittää joku muu ratkaisu sitten marmorointipäivän toteutukseen!)

In English
I actually liked this color combination of a muted yellow and a golden shimmery aubergine. The taping went a bit so and so, but hey, did it anyway.

Kommentit

 1. Miten toteutit nuo käytännössä? Leikkasitko eri kokoisia teipinpalasia ja lakkasit kaikki nimettömän kohdat kerralla? Hienot on :) Minäkin koitin tehdä teippijuttuja yks päivä, mutta en jaksanut odottaa tarpeeksi aluslakan kuivumista joten teipit saivat lakan irtoilemaan :D Sitten piti soveltaa ja lopputulos glitterpläjäys joka oli oli 9-vuotiaita varmasti miellyttävä, mutta ei minua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. : D, no kuhan on glitteriä!
   Joo juurikin noin nämä tein. Tai oikeastaan tuon vasemman käden nimettömän. Maalarinteippi ei ollut kovin hyvä kynsien kanssa, ei liimautunut tarpeeksi. Oikean käden nimettömässä käytin sitten tavallista kynsienkoristeluteippiä. Tuli tasaisen siistit viivat, mutta saman paksuiset.

   Poista
 2. Oi kuinka hyvin tumma glitter käy nuden kanssa!

  Kyllä mä ainakin kannata apuvalon hankkimista - mulla ei ainakaan tulis mitään, jos pitäis kuvata ilman, sillä oon kotona yleensä neljän aikaan. Tosin bloggaan vaan kynsistä, joten en osaa sitten taas ajatella meikkien kuvaamisen kannalta.. :) Täällä ainakin seurataan blogiasi, tuli kuvat apuvalolla tai ei!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla (:
   Sinänsä hassua, että kynsikuvien ottaminen onnistuu sentään ihan jotenkuten vähän pilvisemmässäkin säässä, mutta meikkikuvissa vähävaloisuus näyttää vaan huonolta. Jotenkin ne laajat pupillit pilaa sen kuvan ja oikeastaan vaikka "lisävaloa" saisi herkkyysasetuksista ja pidemmästä valotusajasta, ne tuppaa vaan syömään meikin sävyt ihan kokonaan. Vähän näin tapahtui esimerkiksi edellisen postauksen iltameikkikuvissa. Huoh!

   Poista
 3. Erikoinen, mutta tosi toimiva väriyhdistelmä. Tykkään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuo Kalahari Kiss oli toinen mun messuostoksista, vähän hämmentävä sävy, mutta erikoisuudessaan aika kiva!

   Poista
 4. Musta hyvin valaistut kuvat on pääasia, ei se mistä se valo tulee :) Luonnonvalo on eittämättä, öh, luonnollisin mutta tosiaan sävyjen erottuvuus ja meikin kokonaisuus on tärkeintä. Katselen mielelläni sekä luonnon- että keinovalossa otettuja kuvia ja harkitsen itsekin keinovalon hankintaa :) Hämärämmässä luonnonvalossa otettuja kun joutuu sitten taas ajamaan photarin läpi aika rankasti, niin ei sekään ole mun mielestä ideaalia.

  Sulla on kyllä tosi upeita kuvia! Ihan niidenkin takia blogia lukee mielellään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sepä siinä on. Vaikka itsellä on hyvä kamera, ei tehokaskaan herkkyyden lisääminen ja valotusajan pidentäminen tee hyvää kuvaa, vaan väkisinkin imaisee meikin sävyt. Tietää sitten enemmän aikaa photarissa ja hankalassa valotuksessa otetut on suhteellisen kakkoja pelastattavia.
   Sitten vielä kun tosiaan on kyseessä kosmeblogi, niin ei sillä niin väliä onko taiteellisesti hieno kuva, jos sävyistä ja meikistä ei saa sitten mitään selvää : D

   Ja kiitos, Elisa (:

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

221. Zuii Mermaid Eyeshadow