325. Kissaliner

Kisurajaukset on kyllä sellainen meikkauksen klassikkojuttu, ettei sen kanssa voi hirveän pieleen mennä. Muistan muutama vuosi sitten kissarajauksen olleen aika vakiintunut osa arkimeikkiä, että siihen ehti jo ehkä hieman kyllästyä. Kosmebloggaajien kuva päivässä -haaste virkisti vähän muistia, että miksi silloin pidin tästä niin kovasti. Tällä kertaa tosin kissarajauksesta tuli tehtyä paljon dramaattisempi kuin silloin ja ehkä diggailen tästä paksummasta ja graafisemmasta rajauksesta enemmän!


Luomille tein rajauksen kaveriksi vähän kolmiulotteisempaa, mutta nudea lookkia Viva la Divan Nudie Matte -paletilla. Vähän kimallusta lisäsin IsaDoran Mesmerize-paletista tuohon vaaleampaan osaan luomea. Noilla Nudie Matten ruskeilla oli muuten helppoa hahmotella vähän tuota rajausta, jonka sitten väritin mustaksi Lumenen nestemäisellä eyelinerilla.


Näin pelkistetyn meikin kanssa oli aika ilmiselvä valinta napata huulille Rimmelin Across the Universe -niminen Apocalips-huulilakka. Ovat muuten kyllä ihan loistavia.

Tämän meikin myötä hei loistavaa joulua teille kaikille! Palaillaan vielä ennen vuoden vaihdetta blogin pariin, yritän sentään nyt muutaman päivän malttaa pysyä erossa koneelta! (:

In English
Oh how I've loved the beauty bloggers' photo-a-day challenge on Instagram. One of them was to do a cat liner and this is what I came up with. A more dramatic version than what I've usually done for a cat liner and a bold red lip (Rimmel Apocalips Across the Universe) to go with it. 
And for all the foreign readers, too, I wish you the best holidays! 

Kommentit

 1. Ihanat rajaukset. <3

  Rentouttavaa joulua!

  VastaaPoista
 2. Kauniit rajaukset! Itsekin tänään innostuin rajaamaan ja totmaar pariksi punaiset huulet :) Klassinen ja aina toimiva yhdistelmä :)

  Ihanaa ja rentouttavaa Joulua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, ehdottomasti ne punaiset huulet! Klassikko, joka ei petä (:
   Kiitokset ja samoin sinne!

   Poista
 3. Hyvää Joulua sinulle Anna ja kiitos tästä ihanasta blogista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitokset, Noora! Ihana, piristävä sinä! (:

   Poista
 4. Kaunis, graafinen rajaustyyli! Olen innostunut rajauksista uudelleen sen jälkeen, kun löysin Cameleonin bodypaint-värit. Niillä ja hyvällä rajaussiveltimellä onnistuu rajauksen teko kuin vettä vain <3

  Ihanaa, rauhallista joulua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ah, kyllä. Kunnon rajaus on joskus enemmän kuin paikallaan. Ja nyt oli hauskaa tehdä se myös vähän eri tavalla kuin yleensä. Taidan kokeilla tätä pian uudelleenkin (:
   Kiitos ja samoin sinne! (:

   Poista
 5. Upea meikki! Kissarajaus ja punaset huulet, aika jees! Pitää alkaa harjoitella kissarajausta, oon pitäytynyt paljon ohuemmissa rajauksissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja ehdottomasti, ihan pienilläkin muutoksilla saa kivasti päivitettyä meikkiä (:

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

11. Mustamania

221. Zuii Mermaid Eyeshadow