326. Talven jämäkuvat

Näitä oli yllättävän vähän näin vuoden lopuksi. Ehkä tästä jämäkuvien vähyydestä (siis kuvista, jotka eivät syystä tai toisesta päässeet kuluneen parin kuukauden aikana blogiin asti) voisi päätellä sen, että bloggaamisen ja kuvaamisen suhteen on jotain kehitystä tapahtunut. Vuosi sitten random-kansioon päätyi aika paljon matskua, mutta nyt ehkä sitä osaa suunnitella meikkejä ja kynsiä paremmin etukäteen. Samalla nee myös onnistuvat sen verran, että niistä on helppo tehdä postausta.


Testailin NYX:n French Fries -nimistä luomivärikynää tälläisen perusmeikin pohjustuksessa. Oli todella toimiva tapaus ja toi jopa jotain enemmän Comfort Zonen perussävyihin. Harmi vaan, että kameralle tuon hienous ei oikein välittynyt ja kuvissa tämä meikki näytti joltain samalta, mitä ennenkin näkynyt blogin puolella. Physician's Formulan Organic Wear -ripsiväristä olin tilannut uuden version iHerbistä. Pidin kovasti aiemmasta Fake Out -ripsarista, mutta tämä Curl + Care oli aika pettymys. Jäi todella vetiseksi ripsille, ei juurikaan tehnyt niille mitään dramaattista ja tahraantui helposti ympäri luomia.


Tämän lookin kuvien kanssa oli hieman ongelmia valaistuksen ja värientoiston kanssa. Muuten ihan kiva joo, yhdistelmä Arabian Nightsin sinisiä ja taupeja sekä Goshin sinistä eyelineria. Mutta jotenkin tämä tökki eikä lopputulos ollutkaan ihan sitä mitä toivoin.


Kynnet piti tulla Ablecaw14-haasteeseen. Lainasin ideaa jostain toisista kynsistä, mutta tajusin, että lopputulos näytti vaan mun tavallisilta luottolakkauksilta.

Viereinen silmämeikki piti olla vissiin jokin oranssinen ja pronssinen kevytmeikki, mutta tämäkin taisi olla jo aika nähty täällä. Tää oli oikeasti ihan älytön aivopieru itseltä : D

Viimeinen kuvapari oli ensikosketus Mesmerize-palettiin, johon näin loppuvuodesta oon kyllä ihan täysin rakastunut. Harmi vaan, että valoa ei tämän kuvaamiseen ollut nimeksikään. Räpsäsin vessassa nopeasti tästä kuvat, ajatuksena että tekisin tämän uudelleen jokin päivä. Joo, en tehnyt. Mutta tässä sentään näkyy tuo IsaDoran Fiery Fuschia huulikynä, joka on ollut huulilla suurimman osan joulukuuta.


Kiva lähteä nyt uuteen vuoteen, sillä valoasiat on nyt hoidossa ja mitä parhainta, postissa tulee mukavasti alkuvuodesta uutta meikkiä mm. Makeup Geekiltä (ah, paras joululahja itselleni!). Ai niin, seuraavasta loppuneet-postauksesta tulee vissiin suhteellisen jättimäinen, sillä siinä yhdistyy marras- ja joulukuun tyhjät pullot sekä isompi satsi sellaisia tuotteita, jotka ovat pyörineet jossain pölykasoissa käyttämättöminä pidemmän aikaa. Ja sit vielä vuoden parhaatkin!

Kommentit

  1. Fiery Fuschia on kyllä tosi nätti ja ihanat noi kynnet! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä ihan uskomattoman hyvä! Sopivasti myös kosteuttava ja hyvä pigmenttikin. Kiitos! (:

      Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

11. Mustamania

221. Zuii Mermaid Eyeshadow