329. Kuva päivässä -haasteen viimeiset19. Kynsilakkakokoelma
Tässä näkyy karkeasti 90% kaikista lakoista swatchattuina tikuille. Satuin tämän kuvauspäivän aikana tikuttelemaan uudempia lakkoja ja järjestelmään niitä renkaille kokonaisuuksiksi. H&M:n suihkuverhorenkaat toimivat aika hyvin tähän tarkoitukseen! Pikainen laskutoimitus sanoisi lakkoja olevan tällähetkellä siinä 170:n kieppeillä. Aika keskikokoinen kokoelma varmaankin. Tilaa kyllä vielä riittää uusille!

20. Lempibloggaaja/-vloggaaja
Vaikeus valita yhtä tiettyä, mutta kaksi mainitsin nimeltä. Ulkomaalaisista blogeista ehdottomasti suosikkini, ja kosmeblogi-idolini, on ruotsalainen Killer Colorsin Viola. Suomalaisista mun guru on tietenkin ihana Ilona Eyeshadow and Flame -blogista. Jaetulle kakkossijalle pääsevät kaikki muut kanssabloggaajat!


21. Naamio
Blogin kautta saatu Dr. Hauschkan savinaamio on ollut hyvin ahkerassa käytössä viimeaikoina. Tämän kanssa tuntuu aina hyvin hifistelijältä, kun itse savitahna sekoitetaan itse savitomusta ja vedestä. Vähän sotkuista, mutta jälki on loistavaa.

22. Viimeisin kosmetiikkaostos
Onneksi ehdin napata Gina Tricot'n Snow-lakan ennen kuin se myytiin Lahdessa loppuun. Aika hyvä dupe mun ikihimoitsemalle PP:n The Stormille. Sitähän saisi jo tilattua vaikka Cesars Shopilta, mutta kipuraja kynsilakkojen suhteen menee 10€:ssa. Meikkien puolesta viimeisin ostos on isompi tilaus Makeup Geekiltä, joka saisi jo tulla!!


23. Toivelistalla
Testailtiin miehen kanssa Polaroid-kameroitamme. Harmi vaan, että turhan kauan olivat paperit muhineet kamerassa sisällä: eipä näissä ollutkaan sitten kissojen kuvia vaan abstraktia sotkua. Lisää filmikasetteja ostamaan siis!

24. Jotain punaista
Tämän vuoden joulukynnet syntyivät BeautyUK:n punaisella, Lumenen Hiekkaa purossa kultaisella hiekkalakalla ja Barry M:n Gold Foil:lla. Näiden päällä oli muuten Poshén pikakuivattavaa: kestivät lakkaukset hyvinä muutaman päivän, mutta ihan samanlaista siloista efektiä ei tuolla syntynyt kuin Seche Vitellä.


25. Lahja
Ostin miehelle XOCO:n sinisen kaakaosienijuomajauhepaketin!

26. Meikinpoistotuotteet
Varsinaiseen meikin poistoon tarvitsen vain Garnierin miselliveden. Tuolla lähtee kyllä kaikki.


27. Lempisiveltimet
Everyday Mineralsin Flat Top Brushia oon kehunut blogissa varmasti jo ihan tarpeeksi, Bdellium Toolsin 785 on loistava häivytyssivellin, Real Techniquesilta valitsin Multitask Brushin ja Setting Brushin (parasta varjostuksiin!) ja Ecotoolsin suosikkini on Blush Brush. <3

28. Ilman tätä en lähde ulos
Tämä oli muuten ehkä vaikein! Sitten keksin, että ponnarithan on kyllä sellainen itemi, jota ilman en todellakaan lähde ulos. Jossain vaiheessa vaan aina tekee mieli nostaa hiukset nutturalle.


29. Meikkikokoelmasi
Suurin osa kosmetiikasta löytyy makuuhuoneen meikkipöydältä ja sen alla olevasta valkoisesta Helmer-laatikostosta. En yhtään pidä tuosta lasisesta pöydästä, säilytystilaa tuon kanssa ei oikeastaan ole. Loput meikeistä tasaisesti ripoteltuina pitkin asuntoa, oon aika huono pitämään mitään järjestystä kovin pitkään. Useimmiten se isompi osa meikeistä löytyy joko koneen vierestä, vessasta tai keittiöstä. Tästä oli vähän laajempi postaus tässä: 233. Rompekasat eli miten tämän kaiken säilytän.

(30. Vuoden parhaat
Tämän paljastan vasta blogissa, instassa vilautin hieman muistiinpanoja isompaa postausta varten. Tulossa suosikit hiusten- ja ihonhoidossa, pohjameikissä, värimeikissä sekä kynsilakoista!)

31. Kimallusta!
Vuoden ensimmäiset kynnet! Detaljit tulloo myöhemmin.


Ihan loistava haaste, kiitos Henna! Aina aamulla sai innolla miettiä, mitä tänään pääsisi kuvaamaan. Ja kerrankin sain myös haasteen toteutettua ihan kokonaan ja loppuun asti. HYVÄ MINÄ.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

11. Mustamania

221. Zuii Mermaid Eyeshadow