334. Terästetyt

Kun valitsin noita viime vuoden suosikkejani koontipostaukseen, muistui mieleeni miten paljon tykkäsin kesän aikana käyttää W7:n In the Buff -palettia. Siis ihan todella paljon. Se oli aikalailla mun go to -paletti neutraaleihin perusmeikkeihin. Jostain syystä sitä vaan ei ole tullut nyt talven aikana käytettyä. No, asia korjaukseen ja paletti käteen. Teki mieli kokeilla jotain uutta tämän kanssa ja paletista valikoitui tavallisten ruskeiden sijaan kylmäsävyisiä harmaita metallin sävyjä.


Varjostuksissa keskityin nimenomaan silmän ulkonurkkaan ja tällä kertaa myös tavallista enemmän alaluomelle tummaa sävyä. Kaikista vaaleinta suhteellisen helmiäistä sävyä reilusti luomen keskelle ja myös alaluomelle. Mulle tuli jostain syystä nyt vaan mieleen Zoolander ja Blue Steel.. Ois ehkä pitänyt ilmeillä kameralle enemmän?


Huulilla e.l.f.:n Tea Rose, mattainen ja viileän sävyinen roosa. Muutenkin pohja kasvoilla tosi neutraali, kun silmillä niin paljon kimaltavaa. Uuh sparkle yes much shimmer.

Nämä kaikki kuvat tuli muuten otettua jo auringon laskettua. Valoitusratkaisu löytyi miehen työhuoneen ympyrävalosta, joka muistuttaa vähän rengassalamaa. Valoa riittää ja sävyt toistuvat paremmin kuin hämärässä ja kameran säädöt kaakossa. Valon sävy on vaan vähän outo, pitää muistaa kalibroida valkotasapainoa enskerralla.

In English
In the summer my most favourite palette of all was the W7's In the Buff. For the winter I somehow had forgotten about it, but when picking my favourite makeup looks of 2014 I remembered how much I liked that palette. This time I wanted to do something different with it and chose to play with the cooler taupes and metallic shades. I came up with this 3D'esque look, using lots of shading on the outer corner and highlighting on the center of the lid.

Kommentit

 1. Tosi kaunis hehku tässä silmämeikissä! En ole aiemmin pitänyt kuvien perusteella tota w7 palettia kummosena mutta nyt alkoi kyllä kieltämättä kiinnostamaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on oikeasti kyllä täysin hintansa väärti, ja okei paljon enemmänkin, kun ei se taida maksaa kuin 8 euroa : D
   En muuten käyttänyt tässä mitään peitevoidetta kummempaa pohjustusta luomilla, ja ihan näinkin hyvin toistui ja tarttui nuo sävyt!

   Poista
 2. Itse en osaa hopeaa / hohtavaa harmaata käyttää, mutta meikki ja kuvat näyttävät hyvältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja hei kannattaa oikeasti kokeilla ja leikkiä. Olin itse meinaan vähän samassa luulossa, mutta tuli inspiraatio ottaa just niitä vähän haastavia sävyjä ja ihan vaan LEIKKIÄ : D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Voi kiitos, Marianne (: Tuo W7 paletti on kyllä supermonikäyttöinen!

   Poista
 4. Kaunis meikki! Hopean sävyt tuppaa mulla jäämään usein paitsioon, vaikka eihän niissä sävyissä ole mitään vikaa.

  Mullekin pitäisi olla matkalla rengasvalo! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Toivottavasti sun valo on vähän parempi kuin tuo Bilteman, jos liian kauan kestää kuvata alkaa päätä särkeä tosi helposti.

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

11. Mustamania

221. Zuii Mermaid Eyeshadow