335. Välipalaleipä

On muuten todella pitkä aika siitä, kun viimeksi tehnyt glitterleivät kynsille. Eikä niitä ole kyllä muidenkaan blogeissa hirveästi tullut nähtyä. Tällä kertaa inspiraatio lähti ihan katselemalla swatcheja indielakoista. Niistä tosin yritän kovasti pysyä erossa, koska se ostoslista tuon kategorian lakoissa ois ehkä hyvin, hyvin pitkä ja vetäisi tilit nollille. 


Mutta eipä tarvinnut tilauksia lähteä tekemään, kun nappasin kaksi eri glitteriä ja nuden puolipeittävän lakan! Ah-hah! Voisi luulla, että tässä olisi joku kalliimpikin ug-lakka kyseessä.


OPI - Don't Burst My Bubble, Essie - Summit of Style, Gina Tricot - Snow

In English
It's really been a while since the last glitter sandwich. I've been eyeing on indie polishes alot lately and from all the cool polishes and swatches decided to mimic the indie look with a glitter sandwich. With two different glitters and a sheer nude, it really does look like it's all one polish.

Kommentit

 1. Nuo on kyllä yhdet onnistuneimmista glittersandwicheista jotka oon nähny! Ihan nappivalinnat lakkojen ja sävyjen puolesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ainakin mun tekemistä glittersandwicheistä onnistunein! : D Kiitos!

   Poista
 2. Wau! Tosiaan voisi luulla indieksi!
  Mä tein tossa viime vuoden loppupuolella glittersandwichit, mut sain tarpeekseni kun valkosta jellyä piti kerrostaa niiiiin paljon:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Itseasiassa mun inspiraationa oli Pretty & Polishedin There is S'more to Life, vaikka siinä ei taida valkoista hilettä olla ollenkaan, vaan mustaa.

   Poista
 3. Laitoitko vielä yhden kerroksen nudea glitterin päälle? Tosi kivat! Tuli heti sellainen että haluan tuon lakan. Luulisi siis yhdeksi ihanaksi lakaksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tässä on ensin kerros OPIa, sitten sienen kautta painelin molemmista glitterit, toinen kerros nudea ja sit vielä päällä hieman Summit of Styleä. (:

   Poista
 4. Ihana herkät ja hempeät kynnet!

  VastaaPoista
 5. Hienot! Näissä lakkausesittelyissä olisi kiva lukea tekstissäkin jo että miten ne on toteutettu :) Kommentista sen bongasin äsken, mutta näin niinkun yleisesti! Nimim. innokas mutta taidoton :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, pidetään mielessä. Jotenkin sitä itse aina miettii, että no eiköhän noista kuvista selviä miten nää on tehty : D

   Poista
 6. Voi että on kauniit! Tänään on kynsienlakkauspäivä, taidan kokeilla jotain samantyylistä. :) Kiitos inspiraatiosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Ja kokeile ihmeessä! Kannattaa tosiaa muuten töpötellä glitterit sienen kautta kynnelle, niin kuivumisaika ei veny niin pitkäksi kuin suoraan pullosta ja siveltimellä laitettuna.

   Poista
 7. Ai kamala miten on ihanat kynnet! ♥ Saitko mitään tehtyä noiden kynsien kanssa vai menikö tuijotteluksi? Itsellä olisi varmaan kallistunut jälkimmäisen puolelle..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah joo tuijotteluksi meni! : D Koko aika kun sattu kädet näköalueelle, oli pakko katsoa että ah kylläpäs muuten kimaltaa! : D

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

117. Talven punaista

833. Vaaleat kulmakarvat ja utuisen musta silmämeikki