340. Rimmel Lash Accelerator Endless

Täydellisen ripsivärin etsiminen on kyllä sellainen homma, että se ei oikeasti lopu koskaan. Itse todellakin kuulun siihen meikkaajaryhmään, joka ostaa lähes aina eri ripsarin kuin mitä ennen ostanut ja sen täydellisen löytäminen tuntuu melkein elämäntehtävältä. 

Nykyisen ripsarin hankin täysin sokkona Asoksen alennuksista, kun edellinen veteli viimeisiään ja kakkosripsarina toimiva Physician's Formulan CC-ripsiväri ei vaan pelittänyt. Valitsin siis ostoskoriin sen edullisimman saatavilla olevan: Rimmelin Lash Accelerator Endlessin. 


Sen verran ehdin tutkia, että kyseessä on ilmeisesti näistä Lash Accelerator -ripsareista kaikista mustin vaihtoehto ja että muovinen harja löytyy. Juuri tuollainen selvän piikikäs ja muovinen harja on suosikkini, jotenkin ne tavalliset pulloharjamaiset ripsarit yleensä eivät vaan saa hyvää efektiä ripsille samalla tavalla.


Ylempänä paljaat ripset ja alla yksi kerros Rimmeliä. Vaikuttavaa! Todella hyvä erottelevuus ja pidentävä efekti ja siltikään ripset eivät mitenkään erityisen ohuiksi jääneet. Kapea harja oli myös todella miellyttävä käyttää, samalla pystyi harjaamaan ripsiä toisista erilleen eikä sotkuja luomelle jäänyt. Näin alkuun tuore ripsari tuntuu helposti aika märältä, mutta kuivuu onneksi nopeasti ripsille. Suhteellisen hyvin näin yhdellä kerroksella myös jaksaa pitää taivutukset, vaikka vesiliukoinen tuote onkin kyseessä.


Toisella kerroksella enää se sama kaari ei oikein jaksa pysyä kasassa ja etenkin ulkokulman ripset tahtovat suoristua. Näinhän se yleensä käykin vesiliukoisten ripsareiden kanssa. Hyvin tätä saa kerrostettua vielä dramaattisempaa efektiä jos kaipaa, mutta kolmannella kerroksella veikkaisin tulevan vähän turhan överit hämähäkit.

Näin pari viikkoa Lash Accelerator Endlessiä käyttäneenä on todettava tämän olevan todellakin nappiostos. Harja on juuri passeli ja väri todellakin musta. Ja hinta todellakin kelpaa, muistelisin tämän olleen jossain 7€:n kieppeillä. Näissä Lash Accelerator -linjan tuotteissa on vielä sellainen jippo, että pidemmällä käytöllä ripsien pitäisi jopa ihan itse kasvaa pituutta. Vielä tuohon en osaa sanoa juuta enkä jaata, palataan asiaan sitten kun tämä päätyy loppuneisiin!

In English
Ah, the quest to find the Perfect Mascara continues. Though I guess that is somewhat of a never ending one. I ordered this Rimmel Lash Accelerator Endless mascara on whim from Asos, since it was the cheapest one available and I really needed a new one. Didn't bother searching much info about it beforehand, just that the wand was a plastic one, which I personally prefer over a traditional one. After trying it out I was very pleasantly surprised. It really separates and lengthens the lashes and does add some volume, too. It's also quite build-able: one coat's fine for a day to day look and two coats for a more dramatic look. The skinny wand is great: it's easy to get those smaller lashes and the quite hard bristles help to keep the lashes separated. The formula, at first, is a bit on the runny side, but no smudging on the lids.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

11. Mustamania