343. Hei kevät, saapuisitko jo

Tämä lumi, kylmyys, talvi kerta kaikkiaan vie mut niin pois mun mukavuusalueelta, niin todellakin voin siis tehdä saman meikkien kanssa. Ilmeisesti alitajunta on saanut kovasti inspiraatiota kaikista kevätkokoelmien preview-kuvista, että jotain sieltä välittyi päivän meikkiin asti. Pakko sanoa, että en varmaan koskaan ole tehnyt mitään näin söpöä:


Hihhih ja hehheh, siellä olisi ehkä vähän niinkuin ruusunterälehtiä ja vihreää versoa ja vähän auringonsäteitä. Kokonaisuuden kyllä noin livenä kruunasi Lily Lolon huulikiiltopuna, joka tuoksuu ihan vaniljaiselle suklaalle. Useasti ton kanssa mietin, että uskaltaisiko sitä maistaa ihan kunnolla..

Shiseido - Eye Color Bar - Cassis & Champagne, Wet n' Wild - Comfort Zone - vihreät ja kultaiset sävyt, Gosh - Let's Twist Eye Liner - Grey Mink
Lily Lolo - All natural lipstick*


Pohjustin luomen Wet n' Wildin Comfort Zone -paletin taupella (oikeanpuoleinen Browbone-sävy), joka hohtaa kivasti kultaiseen. Päälle Shiseidon paletista Cassista ulkokulmaan ja keskelle ehkä parhainta vaaleankeltaista hohdokasta Champagnea. Sisäkulmaan aavistus vielä Comfort Zonesta vaaleaa vihreää, jota jatkoin myös alaluomelle. Alaluomella käänteinen kissarajaus (joka harmiksi ei näissä kuvissa näkynytkään niin voimakkaasti kuin mitä olin toivonut) Goshin harmaanvihreällä rajauskynällä ja päälle vielä Comfort Zonesta kahta keskivihreää sävyä.

*Saatu blogin kautta / Gifted

In English
This look is very much inspired by all the new spring collection previews I've been seeing all over the internet. Can't wait! Oh and btw this was my first time trying the inverted cat liner -style, a very interesting new technique I've seen a few other bloggers do. I think we'll be seeing this style more!

Kommentit

 1. Ihanan keväinen, sopivan raikas ja pinkki <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! (: Mä niiiiin vierastan muuten pinkkiä, niin tää oli aika saavutus!

   Poista
 2. Minkälaisella kalustolla kuvaat nuo sun silmäkuvat? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, Marika! Mulla on käytössä Canon EOS 7D -järkkäri ja silmämeikkikuvissa useimmiten toimii Sigman 17-35mm peruskakkula, jossa sitten liitettynä +10:n closeuppaaja. Toisena vaihtoehtona on Sigman 50mm 1.4.

   Poista
  2. Hyvä tietää ;) Itselläni on +2 (vai +4!?!) closeup filtteri, mutta toisinaan tuntuu, että pitäis päästä vielä vähän lähemmäs

   Poista
  3. Juu halvemmaksi noiden ostaminen käy kuin ihan makrolinssin hankkiminen! Ostin ebaystä tuommoisen sarjan, jossa tuli +2, +4, +8 ja +10 ja taisi maksaa tyyliin 10€. Tietenkään laatu nyt ei päätä huimaa, mutta noin sisäkäytössä ja etenkin tuon linssin kanssa pelittää oikein mainiosti. Jos sulla muuten on enemmänkin noita, niin sähän voit latoa niitä sitten päällekkäin ja johan lähenee!

   Poista
 3. Juuri tälläisiä silmämeikkejä voisin itsekin käyttää! Ihana :)

  VastaaPoista
 4. No on kyllä söpö, suorastaan ihana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo-o, ei oo kyllä koskaan, ikinä, ollut näin söpöä : D Kiitos!

   Poista
 5. Kaunis meikki. Tykkään tästä tosi paljon.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

11. Mustamania