345. Ekaa kertaa Nafhan kaa

Sain syksyllä yhteydenoton Suomen Luonnonkosmetiikkatukulta, haluaisinko tutustua Nafhan tuotteisiin. No kyllä! Nafha oli mulle aikaisemmin aika tuntematon merkki, tiesin sen verran, että kyse on luonnonkosmetiikkamerkistä, ilmeisen kehuttu blogeissa ja kohtuuhintainen.


Nafhan raaka-aineet ovat kaikissa tuotteissa täysin luonnollisia sekä luomulaatuisia. Jo ihan sen perusteella odotukset oli aika ovat sarjan suhteen, sillä luonnollisten aineiden kanssa usemmiten myös lopputuloskin on laadukas.


Valitsin itselleni kokeiltavaksi kolme ihonhoitotuotetta: Pehmeän kuorintavoiteen, Kosteuttavan ja rauhoittavan kasvonaamion sekä luomulaatuista arganöljyä. Arganöljystä tiesin suurinpiirtein mitä odottaa, eli sinänsä mikään uusi tuttavuus se ei ollut.


Pehmeä kuorintavoide on näistä kolmesta noussut todella isoksi suosikikseni. Ghassoul-savipohjainen voide kuorii todella hellävaraisesti ihoa ja samalla voiteen arganöljy, aloe vera ja vihreä tee kosteuttavat ja hoitavat. Tätä voi muuten rasvoittuvampi-ihoiset käyttää myös ihan päivittäisessä puhdistuksessa.
Itse olen käyttänyt tätä pari kertaa viikossa, mutta harkitsen tässä kovasti, että ottaisin tämän ihan jokapäiväiseen puhdistukseen nyt kun naamassa on tuntunut olevan tavallista enemmän epäpuhtauksia. Finniselle iholle tämä onkin juuri aika täydellinen, koska voide on niin pehmeää ja helllävaraista. Jos iho on kovin kurjassa kunnossa, voi liian rankka, mekaaninen kuorinta tehdä enemmän hallaa kuin hyvää.


Kosteuttava ja rauhoittava voidenaamio oli kyllä tismalleen sitä mitä lupasi: todella täyteläinen ja superkosteuttava. Tämä on mulla viimeistellyt ihonhoitopäivät, jolloin on tullut tehtyä kuorintaa ja savinaamiota. Yleensä tuon operaation jälkeen iho on ollut aika koetuksella, punoittaa ja janoaa puhdistuksenjälkeistä kosteutusta. Silloin olen pistänyt tätä reilusti kasvoille ja kaulalle, antanut vaikuttaa noin puolisentuntia ja jos vielä sen jälkeen iholle on jäänyt jotain imeytymätöntä, pyyhkinyt sen kasvopaperilla pois. Ja näillä sitten nukkumaan. Aamulla iho on ollut puhdistuksen ja superkosteutuksen jälkeen todella hyvässä kunnossa, kirkas ja kuulas. Koska oma ihoni on kasvoilla helposti rasvoittuva, ei tämän jälkeen ole yöksi tosiaan tarvinnut mitään erillistä voidetta laittaa.
Tämä on kyllä todella hyvä nimenomaan tuollaisten rankempien ihonhoitotoimenpiteiden jälkeisenä loppusilauksena, niin iho pääsee rauhoittumaan ja tosiaan saamaan takaisin sen kosteuden, minkä puhdistus välttämättäkin iholta vie.


Arganöljyyn olen luottanut jo pidemmän aikaa sellaisena hyvänä ihan kaiken -kosteuttajana. Oli se sitten kynsinauhoille, käsille, keholle, hiuksille tai kasvoille. Loistavaa löytää laadukas arganöljy myös luomuna!


Kauniissa huurrelasisessa pullossa on näppärä pumppu, joten annostelu on helppoa. Arganöljy itsessään on todella juoksevaa. Todella pieni määrä kosteuttaa muuten jo tosi paljon. Yleensä jos tällä vaikka kehoni rasvaan niin öljyllä, joka on jäänyt vielä kämmeniin haron hiusten latvat vielä läpi. Tehoaa ihan loistavasti kuiviin latvoihin ilman, että lopputulos olisi rasvaisen sliipattu. Hiuksissa tuo myös käy hyvin ennen suihkua, kun latvat käsittelee vähän runsaammalla määrällä ja antaa muhia 10-30 minuuttia ennen shampoopesua. Tekee ihmeitä. 

Nafhasta jäi kyllä superhyvä mieli näiden kolmen tuotteen perusteella. Etenkin tuo pehmeä kuorintavoide on sellainen, jonka varmasti ostan tuon loputtua. Joku muutama vuosi sitten käytin tosiaan ihonpuhdistuksessa ghassoul-savea ihan muutenkin, mutta tuossa kuorintavoiteessa se toimii vielä paremmin, kun se on yhdistetty hoitaviin ainesosiin. 

Onko teillä muuten suosikkeja Nafhalta, tai jotain mitä ehdotusta, mitä kannattaisi vielä merkiltä kokeilla?

Tuotteet saatu Suomen Luonnonkosmetiikkatukulta

Kommentit

 1. Mulla on Nafhan kaktusviikunaöljyä, käytän sitä sy-iholle :) Toka pullo menossa, ekan kanssa vähän innostuin ja lotrasin sitä ihan koko kasvoille :D Huomasin vaan, että mulla epäpuhtaudet vähentyivät, kun jätin koko naaman öljylotrauksen vähemmälle :( Mutta sy-iholla tuo toimii ihan kivasti! Annosteluformaatti on vaan vähän no jaa, roll-on ei ole mun suosikki kasvotuotteisiin.

  Mulla on myös Nafhan arganöljy, se on mun suosikki käsien tehohoitoon sekä juurikin hiuslatvojen hoitoon ennen pesua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se kaktusviikunaöljy vaikutti todella kiinnostavalta, mutta veikkaan että omalle iholle se ois ollut aivan liian tuhtia tavaraa.

   Poista
 2. Meidän pikkukaupungista Nafhaa saa yhdestä lastentarvikeliikkeestä, jotenkin symppistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa! (: Ja superjees, että löytyy myös pienemmistä kaupungeista!

   Poista
 3. Ai vitsi minuu on jo pidemmän aikaa kiehtonut tuo arganöljy! Kaverilla oli just tuo samainen pullo ja se oli jo ulkonäöltään niin kaunis, että houkutteli käyttämään! Pitää varmaan laittaa tilaukseen itellekin! :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kokeilla! Ihan loistava tuote ja niin monikäyttöinen (:

   Poista
  2. Ai niin, Nafhalla on muuten tarjolla myös pienempikin pullo, jos tahtoo ensiksi ihan tutustua, miten tuo omassa käytössä toimii!

   Poista
  3. Niin mie kattelinkin että voisi ensiksi sen pienemmän hommata ja myöhemmin sitten isommassa koossa jos sen hyväksi toteaa! :)

   Poista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

11. Mustamania