346. Maaginen meikkihetki

Tämän meikin myötä tuli kyllä kunnon magic makeup moment. Olipahan taas niitä päiviä, kun tuntui ettei mikään suju ja mitään ei jaksa tehdä ja äh jo pelkkä ajatus. Aurinko sentään paistoi ja koska postausjono näytti aika tyhjältä (pian onneksi tulossa mm. vähän isompi ostospostaus, kunhan vaan postissa saapuvat!) kelasin, että nyt meikkiä naamaan ihan vaan sen ilosta. Vaikka oikeasti ei ois huvittanut. Mutta kannatti. Oli ehkä hauskointa aikoihin!

mugkupari_1

Makeup Geekin luomivärit on kyllä semmosia, että niiden kanssa kaikki tuntuu helpolta. Kun olin swatchaillut noita sävyjä, niin erityisesti suurimman kiinnostuksen herätti nuo punaiset ja kupariset sävyt. Joten aika luonnollisesti lähin sitten valitsemaan Vegas Lightsista Rouletten pääsävyksi ja sen ympärille rakentelemaan ruskean ja punaisen väri-iloittelua.

Makeup Geek - Vegas Lights - Roulette & Mirage, Creme Brulee & Cocoa Bear & Mocha
Lavera - Rosewood Dream, IsaDora Blush&Go English Rose

mugkupari_2

Joo, tän kanssa oli superhauskaa! Onneksi tuli hiljaittain tilattua isompi satsi mm. NYX:ltä vähän villimpiä sävyjä, juurikin kuparia, punaista, keltaista. Mä vähän veikkaan, että nämä ruosteen sävyt saattavat hyvinkin olla mun tämän kevään ja kesän the juttu. 

Kuvien koossa on nyt muuten vähän eroavaisuuksia. Blogi siirtyy tosiaan pian Purkkimafian sivuille, niin tässä on nyt vähän säätämistä. Blogialusta vaihtuu mulle uuteen tuttavuuteen, WordPressiin, niin saan kyllä tuon kanssa vähän vielä hioa taitojani. Mutta eiköhän se tästä! 

Uusi osoite blogille siis: ootmeikannut.purkkimafia.fi 

In English
I had a very magical makeup moment doing this makeuplook the other day. I was feeling quite down and lazy as ever. Had absolutely nothing to do and was planning to stick to that. But after what seems to have been like 3 months the sun was actually shining and just demanding to take good pictures to blog. So, grabbed my Makeup Geek eyshadows and oh boy. Had a blast. I fell instantly in love with these rusty coppers and reds. 

And the blog is moving to a new address on the 16th! Be sure to check out the new site and blog on: ootmeikannut.purkkimafia.fi See you there!

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

812. Jeffree Star Family Collection - 6 Velour Liquid Lipstick -huulipunaa

11. Mustamania