353. Harmaan sävyt kynsillä

Onneksi tässä haasteen nimessä ei ollut mitään lukua mukana, mulle riitti jo ihan tuo "Shades of Grey" muistuttamaan yhdestä hypen aiheesta, joka ei jaksa kiinnostaa sitten niin yhtään! Tosin mä kyllä suhtaudun tuolla tavalla lähes kaikkeen hypeen ja useammin mun vastarannankiiskeys johtaa kuitenkin siihen, että joudun sanani syömään. Tälläisiä tapauksia on ainakin niiden misellivesien, puhelinlankaponnareiden, Batisten ja Nälkäpelien kanssa käynyt. Pitäisi joo muuten nähdä se viimeksi tullut Nälkäpeli-leffa... Ei mut nyt niitä harmaita kynsiä!

ablecs41

Päädyin hyvinkin hillittyihin kynsiin: alla Flormarin harmaa hololakka ja päällä monivärinen leimaus kaleidoskooppikuvioita MoYou Londonin laatasta.

ablecs42

Tuo Flormarin suhteellisen vanha hajaholoinen lakka on kyllä kovin mieluinen. Varmaan euron hintaan aikoinaan tuon ostanut ja on se kyllä ihan arvonsa edestä (ja enemmänkin) viihtynyt kynsillä. Monivärileimaus ei ehkä nyt tällä värikombolla esittäynyt täysin edukseen, mutta toisaalta mä ehkä loppujen lopuksi ihan diggailen tuosta, että osan leimasta näkeekin vain kun vähän vaihtelee katselukulmaa.

Niin ja huomenna sitten meikkiä samalla teemalla!

In English
Some Shades of Grey on the nails today! As a base I used Flormar's super cheap scattered holographic polish which I've had for a number of years and used probably more than I could've known. Flormar's are very inexpensive brand you can buy at market stores here in Finland. They actually do have quite good polishes every now and then, this 816 being most definitely one of the best ones. 

Kommentit

 1. Mielettömän kauniit, ihanat sävyt ja kuviointi. Mä tykkäilen kovasti. <3

  VastaaPoista
 2. Todella nätit kynnet taas, itseäni on viime aikoina varsinkin just harmaa puhutellut, joten siksikin iskevät.

  VastaaPoista
 3. Kiitos, Jonna! Mä itse olin ehkä vähän epävarma näistä, mutta kannatti julkaista ihan omana postauksenaan nämäkin siis. Hauskaa miten erilailla sitä katsoo omia juttujaan kuin toiset!

  VastaaPoista
 4. Ihan super kauniit ja todella hienostuneen tyylikkäät lakkaukset. Vau!

  VastaaPoista
 5. Ihanaa, että tykkäät, kiitos! (:

  VastaaPoista
 6. Tosi kauniit! Ihanan hienovarainen tuo leimaus. Harmaa on kyllä paljon nätimpi tälleen kynsillä kuin säätilana :P

  VastaaPoista
 7. Kiitos! Ja säätilan puolesta allekirjoitan ihan täysin. Aurinko, missä oot!

  VastaaPoista
 8. Oot kyllä ihanan hillityt kynnet tehny. :) Mää kuulun kans niihin ihimisiin, joita ei kiinnosta tuo 50 shades of grey leffa, en oo kahtonu nälkäpelejä enkä meinaakkaan.. :D Puhelinlankaponnaritki on vähä semmone asia, jonka kaa oon paininu. :DD

  VastaaPoista
 9. Kiitos! Mulla on jo aina valmiiksi sellainen oletus, että kuitenkin ihan kakkoja juttuja noi hypetetyt. Nälkäpelin ja ponnareiden kanssa se ehkä auttoi tykästymään niihin, kun odotukset oli niin alhaalla. : D

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

117. Talven punaista

833. Vaaleat kulmakarvat ja utuisen musta silmämeikki