366. Vain violettia

Ablecs15-haasteessa mennään jo viikossa kuusi, tai koska oon hidas, niin useammat varmaan huitelee jo jossain paljon pidemmällä. Mutta nyt tuli kyllä oikeasti haaste, kun tehtävänä oli tehdä kynnet käyttäen pelkästään violetin sävyjä. Aargghh. Pidempään seuranneet tietävät, että violetit ja lilat eivät todellakaan kuulu omiin suosikkeihini. Mutta haasteet vastaan ja meikä tekee!


ablecs621

Ja kumma kyllä, ei näistäkään tullut yhtään sen hullummat! Lisäksi leimaukset onnistuivat ihan yllättävän hyvin, OPI:n mattaversio Lincoln Park After Darkista toimii todella hyvin näissä. Ja noista aksenttikynsien pohjalakasta, China Glazen Foie Gras'ta tuli ehkä mun uusi suosikkisävy.

ablecs622

China Glaze - CG in the City + Foie Gras, OPI - Don't Violet Me Down + Lincoln Park After Dark Matte


Muissa kynsissä pohjana on tuo CG in the City (tässä vähän lähikuvia), jota sai levittää kolmisen kerrosta ollakseen kunnolla peittävä. Töpöttelin kärkiin OPI violettia Sheer Tints -lakkaa, josta sitten syntyi aika kiva liukuvärjäys. Hassusti se ei kyllä näkynyt kun kynsiä katsoi suoraan edestä, mutta onneksi sain sen näihin kuviin sentään vangittua! Leimalaattana oli tuttu ja turvallinen MoYou Londonin Pro 02 (XL).


In English
For the readers who have been following my blog for a longer time it probably isn't any surprise that purples, lilacs, violets are not my go to shades at all. But for my surprise I actually quite liked these nails! Especially the accent nail colour, China Glaze's Foie Gras, stood out for me and I think it's now one of my favourite murky shades. And I have say that the matte version of OPI's Lincoln Park After Dark worked extremely well as a stamping polish!


FACEBOOK | BLOGLOVIN’ | BLOGILISTA

Kommentit

 1. Voi miten ihanat taas, nää sun viimeaikaiset kynnet on olleet mielestäni tosi onnistuneita. :)

  VastaaPoista
 2. Onpas muuten tosiaan hieno tuo Foie Gras, vau! Kiusaan sua muuten kysymyshaasteella: http://wastinglifestyle.purkkimafia.fi/viisi/

  VastaaPoista
 3. Ihanaa, että oot tykännyt (: Kuvailin tosin tossa päivällä loppuneita ja kahdesta kynnestä lohkesi siinä touhuillessa isot palat pois : ( Eli nysäkynsiä sitten seuraavaksi blogissa.

  VastaaPoista
 4. Jeee, nyt oli hyvät kysymykset! Mulla on näitä kysymysjuttuja aika rästissä, koitan saada joskus blogiin asti ihan vastauksiakin : D

  VastaaPoista
 5. Mä edelleen odotan sitä sun kokovihreää meikkiä muuten!!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

117. Talven punaista

833. Vaaleat kulmakarvat ja utuisen musta silmämeikki