376. Koko päivän ilta-aurinko

Zoevan paletit: täydellisyyttä. Oikeasti. Parasta ikinä. En voi ylistää liikaa enkä tarpeeksi.


sunsetmu_1

Tykästyin jo Makeup Geekin kanssa leikkiessä näihin punertaviin ja todella lämpimiin sävyihin. Pakko myöntää, että saksalainen Zoeva taitaa nyt kyllä tässä kategoriassa melkein voittaa Makeup Geekin. Täpärästi, mutta kuitenkin. En muista milloin viimeksi olisi ollut (no okei, sillon kun ensimmäisiä kertoja testatin MUG-meikkejä) näin kivaa ja helppoa meikkaaminen.

sunsetmu_2

Pohjat meikkiin löytyi Smoky-paletista: vaaleaa kulmaluulla ja ruskea koko luomella. Sitten päästiinkin siihen jännään: Mixed Metals -palettiin. Sisäkulmaan Neo Brassiä, keskelle punaista Copper Platea ja ulkokulman rajaukseen ruskeaa Rusty Steeliä. Lopputuloksena koko päivän kestävä ilta-aurinko! Huulilla mitä ihanin NYXin Matte Lip Cream sävyssä Abu Dhabi.

In English
Zoeva's palettes in one word: perfection. By far the best quality with the best price I've come across with. With mixing quite subtle shades as a base from the Smoky-palette and metallics from the Mixed Metals one the end result came out pretty much as the shades of a sunset.

FACEBOOK | BLOGLOVIN’ | BLOGILISTA

Kommentit

 1. Tää on aivan älyttömän hieno silmämeikki! Zoevan paletit alkoi kiinnostamaan vielä lisää.

  VastaaPoista
 2. Uuu veri veeri nais! ;) Aivan ihana silmämeikki <3

  VastaaPoista
 3. Vau, upea! Mä TAHON noita Zoevan värejä!

  VastaaPoista
 4. Oi kiitos! (: Tätä oli niiiin kiva myös tehdä!

  VastaaPoista
 5. Kiitos! Tää oli kyllä oikeasti ihan superhelppo tehdä ja noi Zoevat liukuu ihan itsestään luomelle. Ihan uskomattomia.

  VastaaPoista
 6. Tänk juu tänk juu veeri mats!

  VastaaPoista
 7. OSTA! Ne on oikeasti ihan älyttömiä. Ja hei hintakin menee siihen alle 20€:n kategoriaan.

  VastaaPoista
 8. Superihana meikki! Minkälaisella siveltimellä saat noin skarpit, mutta kuitenkin häivytellyt alarajaukset luomivärillä? :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos! Ecotoolsilta löytyy todella hyviä alaluomisiveltimiä, tässä oli käytössä Smudge-sivellin. Toinen hyvä on Petite Eye Shading. Tässä postauksessa oli isompaa juttua noista siveltimistä: http://ootmeikannut.purkkimafia.fi/2014/04/204-iherb-tarpit-i-ecotools/

  VastaaPoista
 10. Kiitos vinkistä! Tuo Smudge näyttää hyvältä, täytyypä sisällyttää seuraavaan iHerb-tilaukseen :)

  VastaaPoista
 11. Kannattaa hankkia toi koko setti, josta vinkkasin siinä postauksessa. Ovat ihan ässiä siveltimiä kaikki ja jokainen on aikalailla arkikäytössä! (:

  VastaaPoista
 12. VAU! Tosiaan aivan kuin ilta-aurinko joka on juuri laskemassa <3

  VastaaPoista
 13. Haha jep, tuli siis tätä tehdessä niin mieleen iltainen auringonlasku! Ah, Zoeva <3

  VastaaPoista
 14. Sleekin Sunset-paletissa onmyös muutamat ihanat auringonlaskuvärit :)... Mutta haluisin niitä lissää, joten tuo vaikuttaa lupaavalta...

  VastaaPoista
 15. Hei vielä, mistä tilasit ton Abu dhabin? Bangerheadilta katselin mutta ei ollut tota sävyä... Koska toi muistuttaa mua yhdestä vanhasta lempparista, niin... Saako mistää suomalaisesta nettikaupasta?

  VastaaPoista
 16. Suomalaisissa nettikaupoissa en ole nähnyt, mutta nämä kaikki NYXin huulituotteeni oon ostanut pohjoismaalaisesta NYXin omasta verkkokaupasta: http://nyxcosmetics.se Toimittaa Suomeen myös ja kun lähettävät Ruotsista, niin ei tarvitse miettiä verojen kanssa kikkailua.

  VastaaPoista
 17. Mulla on varmaan viitisen Sleekin palettia ollut ja pakko sanoa, että kyllä Zoeva hakkaa ne ihan mennen tullen. Kannattaa kyllä hankkia! (:

  VastaaPoista
 18. Pakko myöntää kanssa, että yleensähän hieman enemmän rahaa panostamalla saa luomiväreissä enemmän laatua, sekä hienostuneemman tuntuman/sävynkin mahdollisesti...
  Tässä Sleekin Sunset paletissa on12 nappia eri sävyjä, joista neljä ei toimi kunnollla, huonosti pigmenttiä. Muutoin on hyvinkin riittävän pigmenttinen ja sävyt eivät rullaa luomivakoon vaikka olisi koko päivän. No, mulla harvemmin mikään luomiväri rullaantuu, koska niin kuiva iho luomissa vaikka kuinka kosteuttaa. Jos haluaa pienellä budjetilla koittaa, sopiiko oranssit ja punaiset värit itselle, niin voin kyllä tota Sleekkiä suositella hyvillä mielin muille blogisi lukijoille, että alkuun pääsee.

  VastaaPoista
 19. Joo siis Sleekithän on todella loistavia hintaisikseen! Ei niitä turhaan ole tullut hamstrattua ;) Kannattaa muuten hankkia joku luomivärinpohjustaja, sillä saa aika helposti nuo heikompipigmenttiset sävyt toimimaan ja pysymään paikoillaan. Esimerksiksi e.l.f.:llä ja NYX:llä on edullisia ja toimivia tapauksia!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

117. Talven punaista

833. Vaaleat kulmakarvat ja utuisen musta silmämeikki