377. Alkuvuoden jämäkuvat

Sillon kun blogin perustin, niin päätin että muutamista periaatteista pidetään kiinni: kaikki mitä tehdään (siis niin kosmetiikka-aiheiset tapaukset!) niin kuvataan ja kaikki mitä kuvataan julkaistaan.  Aina tosin kaikki tehdyt ja kuvatut jutut eivät oikein löydä paikkaansa omina postauksinaan, niin on tullut tavaksi aina muutaman kuukauden välein koota nämä "jämät" yhteen ja tuutata sen kummempia ihmettelemettä ulos blogiin. Eli hiio-hoi ja eteenpäin, tässä ois vähän kuvia alkuvuodelta, niin kameralta kuin iphonelta.


random15_1

Diggailin talvella aika kovasti tuosta OPI:n I Accomplished Zero Today (varmaan nimetty meikä mielessä) lakasta. Tuli ulos viimevuoden puolella kokiskokoelmassa. Jäi toistaiseksi ainoaksi, jonka siitä satsista hankin, tosin himottelisi vielä se You're so Vainilla (en vaivaudu tarkistamaan tuota kirjoitusasua, mutta se vaniljakokislakka anyway!) ja se ihan peruspunainen.
Tässä sitä Zero-kokikslakkaa itsekseen ja matattuna. Kaverina IsaDoran kevätlakat Fresh Linen ja Posh Peach yksinään ja Gina Tricot'n Snown kanssa.

random15_2

China Glazen I'd Melt for You on ehkä upein hopealakka, jonka tiedän. Tuosta oikeasti pystyy peilaamaan itseään! Levittämisen kanssa saa tosin olla tosi tarkkana, kuplittuu harmittavan helposti.
Montagne Jeunessen saunanaamiot on ihan huippuja, olin raaskinut pitkästä aikaa hankkia sen suklaa-appelsiini version ja aaaaaah, toi tuoksu! Ja naamasta pystyi näköjään myös peilaamaan.
Hassuttelin myös joskus iltapesulla, tässä toinen puoli pakkelinaamasta vedetty Garnierin misellivedellä. Lolz.
Niin ja noin kuukausi sitten meille tuli tälläinen pöpsykkä! Mämmi! Mitä söpöin tapaus ikinä. Onneksi meidän kaksi aiempaa kissaa ovat ottaneet Mämmin jo ihan täysin porukkaan messiin ja Mämmi on myös meidät ihmiset hyväksynyt tovereikseen. Mämmi haettiin tosiaan eläinsuojeluyhdistykseltä, jossa se oli asunut käytännössä koko ikänsä. Vähän siis jännitti, miten tulee toimeen ihmisten kanssa, mutta on se kyllä semmoinen tapaus, että se ei oikeasti silityksistä ja paijaamisesta saa tarpeekseensa. Ihana!

random15_3

Harvemmin tulee otettua mitään perusselfie-matskua, mutta päivän meikkejä yleensä kuvaan vielä muistoksi kännykällä. Tässä on jotain intoilua IsaDoran English Rose -poskipunasta ja instakuvaa siitä violetista meikistä muutaman viikon takaa.
Alempana sitten vähän hiusherua (kuontalo on jo muuten aika pitkä). Ohensin sitä tossa pari viikkoa sitten, mä kun en ole oikealla kampaajalla käynyt vuosiin. Tuli tosin otettua ehkä vähän liikaa massaa pois, mutta ainakin on kevyempi pää kantaa. Viimeisenä olisi sitten teille ihmeteltävää täysin meikittömästä naamasta. Ei taida olla julkisena kuvana aiemmin esiteltyäkään moista.

random15_4

Ja jos niitä selfietä tulee otettua niin ne on kyllä 98% just tätä!

FACEBOOK | BLOGLOVIN’ | BLOGILISTA

Kommentit

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

117. Talven punaista

833. Vaaleat kulmakarvat ja utuisen musta silmämeikki