378. Kaksi versiota mintun ja pinkin yhdistelmästä

Ah, kevät näyttäisi muuten vihdoin saapuvan. Onneksi. Meikkejä ja kynsiä on paljon kivempi kuvata, kun verhon takaa pilkistelee kevätaurinko. Näyttää nää hololakatkin ihan uuden ulottuvuuden itsestään auringon kanssa.

ablecs921

NfuOh - 62, Rimmel - Peppermint, IsaDora - Paradise Green, L'oréal - Pistachio Drage
MoYou London - Pro XL 06


Ablecs15-haaste menee jo viikossa 9 (reaaliajassa oon jo vähän edenpänä, blogiin kuvat tulee aina pienellä viiveellä!) ja tällä kertaa oli tehtävä yhdistää minttu ja pinkki. No huh.

ablecs922

Ylempänä alkuperäinen versio, johon lähdin väsäilemään taas niitä leimadecaleita, mutta ei ne oikein nyt puhutelleet. Kerkesin ottaa kuvan näistä, ennen kuin sitten päivitin vähän erilaisemmalla yhdistelmällä samoilla lakoilla uudet.

Kumpi versio teihin iski paremmin?

In English
Ablecs15 and "Mint & Pink" and two different versions. At first I tried to do some stamping decals but the outcome wasn't really what I was aiming for. Took a photo before starting all over again with the same polishes but with a slightly different idea. Which ones do you prefer?

FACEBOOK | BLOGLOVIN’ | BLOGILISTA

Kommentit

 1. Apua, en osaa päättää! Molemmissa on puolensa. ;) Nättejä molemmat.

  VastaaPoista
 2. Voihh tuo holo! <3 Mää tykkään nuista ekoista enemmän. :)

  VastaaPoista
 3. Kysymys vähän ohi postauksen aiheesta :D Etkös tilannut jotain sieltä Maquillalialta? Muistaisin, että sanoit postikulujen olevan ilmaiset yli 50 euron ostoksille, mutta sivuilla ei ole tästä mainintaa ja olen hämmentynyt :D

  VastaaPoista
 4. Joo, oon kahdesti tilannut ja molemmilla kerroilla mennyt yli 50€ ja saanut siihen ilmaiset toimituskulut. Edelleen siellä on etusivulla oikeassa yläkulmassa "Free shipping for orders over 50€", mutta tosi moni kaveri on sanonut, ettei toi tarjous ole tullut ostoskoriin. Tossa oli vielä semmoinen, että siinä oli painoraja, oli tyyliin jotain kilon luokkaa (siis tän muistelen ihan randomilla, mutta kevyen paketin sai itselleen haalia, muuten postarit). En siis ihan täysin varma ole, toimiiko tuo postikuluttomuus enää, mutta kannattaa koittaa! Itsellä tosiaan molemmat tilaukset tulleet postareitta.

  VastaaPoista
 5. Ja se on muuten varmaan näissä lakkauksissa ekaa kertaa kynsillä! Kiitos (:

  VastaaPoista
 6. Haha, no onneksi tuli tehtyä kahdet! : D Kiitos, Jonna!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

117. Talven punaista

833. Vaaleat kulmakarvat ja utuisen musta silmämeikki