391. Uusia NYXin poskipunia

Cherry Culturella oli ihan jäätäviä alennuksia joku kuukausi sitten, joten hyvä hommata jemmaan lisää NYXin poskipunia. Nykyistä valikoimaa kun tarkastelee, niin luulen niiden luopuneen nyt muista merkeistä paitsi kaupan omista. Sääli. Sieltä oli hyvä tilata NYXiä aikoinaan. Ilmeisen poistomyynnin aikaan loput NYXit lähti ihan tajuttomilla alennuksilla ja pallottelin vaikka mitä ostoskoriin ja pois useamman viikon ajan. Aika nopeasti valikoima hupeni, mutta sain mä sitten vihdoinkin pienen tilauksen tehtyä:

NYXin poskipunia

Haha, naurahdin oikeasti tän paketin avattua, että tilasinko oikeasti sittenkin kolme samaa poskipunaa! Ehei, they're not the same, they're just similar!
Ihan täysin päämäärätön tilaus tämä ei ollut, vaan lähdin etsimään mun vanhalle suosikkipunalle korvaajaa.H&M:n tosi, tosi, tosi vanha poskipuna sävyssä Tender Rose. Niin hyvä. Ja eihän sitä sitten enää saa mistään. Sävy on murrettu, ruusuisen punainen ja aika hentopigmenttinen. Ikää tällä on useampi vuosi jo ja sen kyllä huomaa, sävyä tästä ei nää juurikaan irtoa ja pannua näkyy enemmän kuin värimassaa. En saanut tätä edes swatchattua, vaikkakin siveltimeen tätä kyllä vielä jaksaa jotenkin tarttua. Mutta niitä korvaavia, uusia punia sitten:

NYX Mauve Blush

Mauve on näistä kolmesta uudesta ehdoton arkipäivän suosikkini. Sävy on vaalea ja murrettu, persikan ja vaaleanpunaisen aika neutraali sekoitus. Tea Roseen verrattuna aika samoissa sävymaailmoissa, mutta selvästi värikkäämpi.

NYX Ethereal Blush

Ethereal on kylmäsävyinen pinkki kultaisella shimmerillä.

NYX Summer Peach Blush

Summer Peach taas neutraalimpi pinkki, hieman hienojakoisemmalla kullan hohdolla.

NYX blush swatches

Ja tässä kaikki kolme swatchattuna iholle. Oh yeas. Hintaa näillä oli 3 dollaria kappale eli raha todellakin hyvin käytetty. Että heippa hei Tender Rose, tässä on kolme hyvää aikalailla mihin tilanteeseen vaan. Ai niin ja se Taupe on edelleen ihan mun HG-listalla parhaana varjostusvärinä.

In English
Cherry Culture had NYX stuff on sale a few weeks ago. I got these three blushes for 3$ a piece. Nice. My all time favourite blush has been this H&M's blusher in the shade Tender Rose but the shade is no longer available. Mine's allready multiple years old and I think it is time to find a replacement. I was hoping the shade Mauve would've been a good dupe but the shade is definitely much more saturated. Still searching for an exact dupe, but these three are extremely good shades for every day use.

FACEBOOK | BLOGLOVIN’ | BLOGILISTA

Kommentit

 1. Kivoja! Mutta pitääkö paikkansa, että ne hullut on menneet Taupen lopettamaan? :O

  VastaaPoista
 2. Kivoja ja luonnollisia sävyjä! Yksi huono puoli NYXin poskipunissa on, koska olen saanut parista rasiasta irtoamaan tuon läpinäkyvän muoviosan. Eivät ainakaan kestä kovin hyvin matkaan ottamista.

  VastaaPoista
 3. Moi, mä vähän otin selvää tästä ja onneksi, onneksi, onneksi Taupea ei olla lopetettu! Ilmeisesti joku pari vuotta sitten suunnittelivat lopettamista, mutta sai sen verran palautetta sen säilyttämisen puolesta, että Taupe pysyy valikoimassa. (:

  VastaaPoista
 4. Oho! Mulla on ollut Taupe vuoden verran ja sille ei onneksi oo käynyt mitään. Mutta pikaliimalla luulis ton korjaantuvan ;)

  VastaaPoista
 5. Taupe löytyy edelleen valikoimista :) Mutta näyttäisi uudistuneen:

  http://sultrysuburbia.com/nyx-taupe-new-formula-hd-blush-vs-old-formula-powder-blush/

  VastaaPoista
 6. Joo, mietinkin että se varmaan on muuttunut tohon HD Blushiksi! Eipä mitään merkittävää muutosta onneksi sävyssä.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

117. Talven punaista

833. Vaaleat kulmakarvat ja utuisen musta silmämeikki