432. Rohkean fiiliksen meikki

Hahaa, oli ihan pakko päästä heti leikkimään tuolla Colour Chaos -paletilla! Ja ei hätää, tällä naamalla ei lähdetty ruokakauppaan : DJep, kaikki värit vaan kerralla! Tai no, itseasiassa suunnitelmissa oli aluksi vielä laittaa tähän violettia, mutta osasin hillitä. Violetin sävyt meni sitten huulille.Luomelta löytyy sävyt Gleam (hopea, sisänurkassa) Wkd (sininen, pohjana), On A Mission (tumma turkoosi, luomivaossa), Deliver Me (tumma vihreä, silmänurkassa), Do It Now (kirkas vihreä sisemmällä), I Said Go (lime), Calm Me Down (vaalea beige, kulmaluulla). Rajauksena NYXin Jumbo Eye Pencil Electric Blue.Huulilla I Heart Makeupin (on muuten Makeup Revolutionin sisarmerkki) Lip Lava sävyssä Shockwave.

Tämä oli erittäin hauskaa!

In English
Makeup Revolution's Colour Chaos is definitely a fun palette to play with! "Use ALL the colours" and it'll get you at least to something like this!

FACEBOOK | BLOGLOVIN’

Kommentit

 1. Upea ♡. Mulla tulee aina silmäkateus kun näen silmämeikin korostavan jotain tiettyä vivahdetta silmien värissä. Mun silmät on aina vaan siniset. Ja tämä meikki vaatii ehdottomasti ulkoilua !

  VastaaPoista
 2. Ihana meikki! Kerta kaikkiaan WOW. Tulee mieleen 80-luku mutta modernilla, raikkaalla tavalla. Tykkään! :)

  VastaaPoista
 3. Mieletön meikki! Kun teet näitä upeita, värikkäitä meikkejä, niin menetkö niitten kanssa arkena ovesta ulos? Säväyttäisi, kun väsyneen massan seassa kävelee kauniita värejä :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos, Pirjo! Mutta sulla on kyllä upean siniset silmät!

  VastaaPoista
 5. Joo! Kasariviba tuli mullakin mieleen! : D Tää oli erittäin hauska meikki kyllä tehdä! Kiitos (:

  VastaaPoista
 6. Kiitos! Joo, kyllä sitä tulee välillä lähdettyä, mutta esimerkiksi tämän kanssa tein niin, että pyyhin liikkuvalta luomelta värit pois niin että kuitenkin ripsirajaan jäi turkoosi rajaus. Liikkuvalle luomelle laitoin sitten tilalle ruskean sävyjä ja varjostusta. Huulipuna sai jäädä, tietenkin!

  VastaaPoista
 7. Oh yeah! Miksei tuolla kauppaan voisi mennä? ;) Anna palaa vaan!

  VastaaPoista
 8. Seuraavalla kerralla sitten : D

  VastaaPoista
 9. Ihana, ihana, IHANA! Ja kyllä kauppaan menisin tuollakin <3

  VastaaPoista
 10. Hihii, IHANA Elisa <3 Kiitos (:

  VastaaPoista
 11. Tosi nätti! Hyvin oisit voinut ulkoilla tässä <3

  VastaaPoista
 12. Kiitos, Myy! Enskerralla tosiaa sitten! : D

  VastaaPoista
 13. Voih uupea meikki! Ihanan räiskyvä! :3

  VastaaPoista
 14. Minun miniäni kun näkee tuon Colour Chaoksen niin repee riemusta :D täydellistä kerrassaan.

  Akka täällä ettii sitä silmämeikin pohjustajaa joka ei olisi liian paksua eikä liian tahmaista...etsinnässä olis myös compact-meikkivoide ja valovär. Tohtisitko suositella mulle joitain ?

  VastaaPoista
 15. No uskon! Tuolla on niin hauska leikkiä ja kokeilla, tosi monipuolinen paletti ja sellaisia värejä, ettei ihan jokaisessa paletissa ole. Toivottavasti tykkää yhtä paljon kuin mäkin!
  Hmm, saattaisit tykätä Benefitin Stay Don't Stray -luomivärinpohjustajasta. Vähän hintavampi kuin vaikka Essencen tuotteet, mutta tuntu siinä on todella kevyt. Lisäksi se on myös todella tehokas, saa värit toistumaan todella hyvin. Sitä voi käyttää myös peiteaineen pohjustamiseen. Itse yleensä käytän joko tuota tai sitten NYXin valkoista pohjustajaa, mutta se taas on tahmea. Ei se tosin siltä enää sitten tunnu, kun päälle laittaa luomiväriä.
  Compact-meikkivoiteista en osaa oikein sanoa mitään vinkkiä, mutta jos hyvää cushion-meikkivoidetta kaipaat niin suosittelisin Misshan versiota. Nyt on tulossa muuten IsaDoralta ja L'orealilta myös omat versiot.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

117. Talven punaista

833. Vaaleat kulmakarvat ja utuisen musta silmämeikki