440. Kesän jämäkuvat

Blogin kanssa mulla on ollut ihan alusta asti se periaate, että kaikki meikit ja kynnet (ja vähän kaikki siltä väliltä), jotka kuvaan niin pääset aina jossain vaiheessa blogiinkin asti. Välillä tulee sellainen olo, että äh ei tää nyt ollutkaan niin kiva meikki tai kynsistä ei tullut niin hienoja kuin aluksi ajattelin. Että itse on aina se pahin kriitikko! Sinänsä hassua, että yleensä se menee niin, että ne luomukset joista itse ei ole niin tykännyt, saavat jotenkin erityisen paljon kivoja kommentteja! Mene ja tiedä. Ihan senkin takia ihan hyvä koota näitä kuvia omaksi postauksekseen, jotka eivät ole saaneet omaa yksittäistä juttuaan blogiin.Ensimmäiseksi olisi ihan supertummaa smokey eyeta pronssisilla vivahteilla. Valaistus oli jo hiukka tumma, joten kokonaisuudessaan näistä tuli vähän liiankin goottivibat. Tummassa fiiliksessä mukana China Glazen VII, joka oli itseasiassa nyt vasta ensimmäistä kertaa kynsillä (eihän tuo ole ollut lakkalaatikossa kuin pari vuotta??) yhdessä El Corazonin holohipputopperin kanssa. Ei toiminut kovin hyvin ja CG saa lähteä kiertoon, tuo on niin saman tyyppinen kuin OPIn Can You Tapas This.

kesajama_2

Yhyy, noi ensimmäiset kynnet. Kukkajuttu oli täysfail. Toisena Essencen nudelakka ja pilkkulakka myöskin. Kolmantena ensimmäinen Picture Polishini Cherish ja Kicksin sokerilakka. Viimeinen meikkikuva on muistaakseni Power of Makeup -postauksen silmämeikki.

In English
Pictures of makeups/nails taken during the summer but haven't been on the blog before.

FACEBOOK | BLOGLOVIN’

Kommentit

 1. Upeita kaikki, kynnet ja meikit.

  VastaaPoista
 2. Sairaan ihana smokey, tykkään myös kuvan yhteydessä olevista kynsistä. <3

  VastaaPoista
 3. Nuo pilkkukukkakynnet on just lutuset, ihanat! :3

  VastaaPoista
 4. Hahaa, no juuri tän takia näitä on hyvä välillä julkasta, vaikka itse painaisi suoraan deleteä : D Kiitos!

  VastaaPoista
 5. Upea syksyinen sävy tuo Vii ❤ jos jostain löydän niin X saa kaverin :)

  VastaaPoista
 6. Laitan sen varmaan Facebookin kynsikoristekirppikselle huutokauppapäivälle ensviikon sunnuntaina, jos on tuttu paikka!

  VastaaPoista
 7. On tuttu paikka tuo kirppis :) ilmestyn kyllä huutelemaan :) on se sen verran mieleinen sävy.

  VastaaPoista
 8. Nonnii, siellä sitten nähdään! (:

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

117. Talven punaista

833. Vaaleat kulmakarvat ja utuisen musta silmämeikki