453. Halloweenin haastemeikki

Hei muistatteko Eyeshadow & Flame -Ilonan viime vuoden halloween-meikin? Mä muistan - se oli huikea! Ilona haastoi mut tekemään perässä, ja mähän tein.

halloween_1

Omasta versiosta tuli hieman enemmän mustelmaisempi (keltainen, purppura, vihreä yhdessä on kyllä aika klassinen turpaan saatu -värikombo!), mutta näin halloween-meikiksi täähän sopii kuin nyrkki silmään (eheh ehehe he).

halloween_2

Silmämeikissä NYXin yksittäiset luomivärinapit Butterscotch ja Flustered (tässä swatcheja), Makeup Revolutionin Eyes Like Angels -paletista Emerald Night, Sophisticated Pink ja Moss (tässä kaikki sävyt) sekä Zoevan Love is a Storystä kulmissa sävy Flirt ja sisänurkassa hieman Little Kissiä (tässä kuvia sävyistä). Huulille tein vähän marjaisemman sävymaailman verrattuna Ilonan alkuperäiseen: rajasin Bourjoisin Plum it Up -rajauskynällä ja väritin NYXin Soft Matte Lip Cream San Paulolla. Hitsit mä tykkään millaiset noista huulista tuli! Täytyy tehdä uudestaan tuollainen kaksisävyinen huulimeikki!

halloween_3

In English
Have you seen this makeup from Eyeshadow and Flame blog from last year's Halloween? It was awesome! I got challenged to recreate this masterpiece and here we are! Mine's a bit more bruise-like, but that's just better since this really is a Halloween inspired look.

FACEBOOK | BLOGLOVIN’

Kommentit

 1. Wau! Upean näköinen!

  VastaaPoista
 2. Ehkä tää ois niinku lähes päivänvalonkestävä mustelmameikki? : D Kiitos!

  VastaaPoista
 3. Upea meikki! Ei minun mielestäni näytä turpiin saaneelta :) Huulimeikki on myös tosi makea. Tykkään!

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Huulimeikistä mäkin tykkään nyt todella paljon, pitää ehdottomasti tehdä uudelleenkin tuollainen kaksisävyinen! Ei ihan ombre lips, mutta vähän sinne päin!

  VastaaPoista
 5. Wautsi miten kaunis! Mun on ehkä pakko matkia :). Tällaiset voimakkaat meikit ja värit on niin mun juttu mutta en ole tullut koskaan yhdistäneeksi värejä näin.

  VastaaPoista
 6. Voi kiitos! Kunnia tästä vaan Ilonalle, en mäkään olisi ehkä osannut näin näitä sävyjä yhdistää! Siks näiden lainameikkien tekeminen aina välillä on ihan superkivaa - tulee kokeiltua jotain vähän erilaista kuin mitä yleensä tekisi!

  VastaaPoista
 7. Hyvin sopii teemaan ja nuo huulet varsinkin näyttää hyviltä :)

  VastaaPoista
 8. Hei! Ei liity nyt postauksen aiheeseen laisinkaan, mutta halusin vain kysyä, että minkälaisia kokemuksia sulla on makeup revolutinoista? Itse tein siskoni kanssa valtavan kimppatilauksen sinne ja tahdoin tiedustella joltain, joka on sieltä aiemmin tilannut, että mitenköhän kauan sinulla meni tuotteiden saapuminen ja olivatko tuotteet ehjiä yms. Hyvää alkutalvea! :)

  VastaaPoista
 9. No eipä mitään, mä oikein mielelläni vastaan jos pystyn jotenkin auttamaan! Makeup Revolutionilta oon tilannut suoraan kerran (tai oikeastaan kaksi, mutta ensimmäisellä kerralla unohdin vielä viimeisellä sivulla scrollata alas ja klikata tilauksen hyväksymisen, huoh). Muistaakseni taisi tulla ihan kahden viikon sisään tuotteet, olivat hyvin pakattu. Tilauksesta tosin puuttui yksi tuote, joka oli loppunut varastosta (vaikkakin sivuilla näytti olevan in stock), mutta se hyvitettiin mulle. Yksi huulituote oli jotenkin vuotanut, mä luulen että sen kanssa oli tapahtunut jotain lämpötilailua, mutta noin muuten kaikki kunnossa. Muut MR:n tuotteet oon tilannut Kosmetik4Lessiltä ja sen kanssa ei ole ollut mitään ongelmia.
  Tuotteissa on laadun puolesta jonkin verran heittoa, mutta noin yleisesti hyviä ovat hintaisiksiin. Siis todella hyviä. Kannattaa etsiä swatcheja netistä ennen tilaamista, niin tietää suunnilleen miltä tuotteet sitten näyttävät ihan käytännössä. Tuossa mun blogin oikeassa laidassa näkyy Tuotemerkit-tägit, niin sieltä voi klikata Makeup Revolution niin näkee vähän millaisia mun tilaamat tuotteet ovat olleet. Ja pian on kanssa tulossa vähän arvostelua merkin huulituotteista! (:

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

850. Blogi hiljenee - KIITOS teille lukijoille, ja nähdään Instassa!

117. Talven punaista

833. Vaaleat kulmakarvat ja utuisen musta silmämeikki